تعداد بازدید : 472 - تاریخ خبر : شنبه 19 اسفند 1396 - 08:11
امروز برگزار می شود؛
جشن دانشگاه صدا و سیما

آیین جشن ۴۸ سالگی دانشگاه با حضور مقامات ارشد سازمان صدا و سیما، وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری، هنرمندان و دانش آموختگان صاحب نام این دانشگاه برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مراسم یادشده، بعداز ظهر امروز 20 اسفند 1396 در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار می شود.

تجلیل از مدیران و کارمندان نمونه، تقدیر از برگزیدگان جشنواره ها، بهره برداری از طرح های عمرانی و نمایش فیلم مرمت و بازسازی شده حاجی واشنگتن ساخته مرحوم علی حاتمی از برنامه های این مراسم است.

استاد بین المللی هنرانیمیشن، ظرفیت های تدریس و فراگیری این هنر را در دانشگاه صدا و سیما بسیار خوب دانست و گفت: نباید به وضع موجود اکتفا کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما همزمان با پایان دوره 4 روزه کارگاه انیمیشن فیلم کوتاه با تدریس استاد فرانسوی این هنر از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.
با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما تعدادی از استادان این دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، مورد تکریم و قدردانی قرار گرفتند.
بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.