تعداد بازدید : 515 - تاریخ خبر : سه شنبه 15 اسفند 1396 - 04:41
اطلاعیه؛
بررسی پرونده دانش آموختگان دانشکده دین و رسانه قم

در جلسه "کمیته معرفی دانش‌آموختگان به سازمان که با حضور نمایندگان منابع انسانی و معاونان دانشگاه صدا و سیما در روز دوشنبه ۱۳۹۶/۱۲/۱۴ در سالن جلسات معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه برگزار شد، تعدادی از پرونده‌های دانش‌آموختگان دانشکده دین و رسانه قم بررسی و تعداد ۲۵ نفر از فارغ‌التحصیلان به کمیته جایابی معرفی شدند.

تأکید می شود اسامی زیر تا تعیین جلسه جایابی، از مراجعه به منابع انسانی سازمان، خودداری کنند.

فهرست اسامی:

۲۳. ایمان سالاری پاک
۲۴. محمد رحیم‌زادگان
۲۵. محمدحسین نژادی

« معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه - دبیرخانه کمیته معرفی دانش آموختگان به سازمان»

استاد بین المللی هنرانیمیشن، ظرفیت های تدریس و فراگیری این هنر را در دانشگاه صدا و سیما بسیار خوب دانست و گفت: نباید به وضع موجود اکتفا کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما همزمان با پایان دوره 4 روزه کارگاه انیمیشن فیلم کوتاه با تدریس استاد فرانسوی این هنر از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.
با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما تعدادی از استادان این دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، مورد تکریم و قدردانی قرار گرفتند.
بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.