تاریخ خبر:‌سه شنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ - بازدید:‌۱۵۰۳
بازدید از دانشگاه

دکتر محمدحسین امید، رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور صبح دیروز از دانشگاه صدا و سیما دیدن کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در این بازدید با ظرفیت های علمی، آموزشی و پژوهشی دانشگاه رسانه ملی در زمینه های فنون، علوم و هنرهای رسانه ای، آشنا شد.

دکتر شهاب اسفندیاری، رییس دانشگاه صدا و سیما در این بازدید گفت: در حکم انتصاب ریاست محترم صدا و سیما و ضمیمه آن از سوی مقام معظم رهبری به روشنی تصریح شده است که تربیت و جذب نیروی انسانی متخصص سازمان باید از دانشگاه صدا و سیما باشد و ایشان در بسیاری از دیدارها برنقش و اهمیت تربیتی و آموزشی این دانشگاه تأکید داشته اند.

اسفندیاری افزود: در یکسال گذشته، فرآیند علمی و نظام مندی برای معرفی دانشجو از دانشگاه صدا و سیما و جذب از سوی منابع انسانی سازمان تعریف شده و نظام امتیازبندی دانشجویان بر اساس کارنامه آنان شامل، معدل نمرات، مهارت و استعداد، وزن علمی و تخصصی، جوایز و امتیازات فرهنگی و رسانه ای تعریف و تبیین شده است.

رییس دانشگاه صدا و سیما افزود: تعداد اعضای هیأت علمی این دانشگاه حدود 80 نفر است و مراحل جذب، تدریس و ارتقای استادان این دانشگاه نیز کاملاً مطابق با قوانین و مقررات وزارت علوم، صورت می پذیرد.

دکتر اسفندیاری گفت: دانشگاه رسانه ملی در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد، حدود هزار دانشجو دارد.

رییس دانشگاه صدا و سیما، سرعت تغییرات فناوری رسانه در جهان را مهم خواند و افزود: تلاش می کنیم تا دانشجویان بتوانند با بهره گیری از امکانات، تجهیزات و فضاهای آموزشی و انحصاری این دانشگاه، منطبق با دستاوردهای روز رسانه ای دنیا، بیاموزند و از آموخته های خود، برای پاسخ به نیازهای روز رسانه ملی به نحو احسن، استفاده کنند.

دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم با حضور در مراسم رونمایی برنامه «نمای نو» ضمن تقدیر از دانشجویان عوامل تولید این مجموعه بر ضرورت ارتباط بیشتر تاکید کرد.
نشست رونمایی از برنامه «نمای نو» تولید دانشجویی با حضور دکتر اسفندیاری و دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم و جمعی از مدیران شبکه نسیم و کانال نمایش برگزار شد.
نشست آموزشی «بررسی راهکارهای مقابله با خبر جعلی» با محوریت پایان نامه یکی از دانشجویان دانشگاه در اداره پژوهش های خبری معاونت سیاسی برگزار شد.
بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.