تعداد بازدید : 339 - تاریخ خبر : سه شنبه 15 اسفند 1396 - 02:35
بازدید از دانشگاه

دکتر محمدحسین امید، رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور صبح دیروز از دانشگاه صدا و سیما دیدن کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در این بازدید با ظرفیت های علمی، آموزشی و پژوهشی دانشگاه رسانه ملی در زمینه های فنون، علوم و هنرهای رسانه ای، آشنا شد.

دکتر شهاب اسفندیاری، رییس دانشگاه صدا و سیما در این بازدید گفت: در حکم انتصاب ریاست محترم صدا و سیما و ضمیمه آن از سوی مقام معظم رهبری به روشنی تصریح شده است که تربیت و جذب نیروی انسانی متخصص سازمان باید از دانشگاه صدا و سیما باشد و ایشان در بسیاری از دیدارها برنقش و اهمیت تربیتی و آموزشی این دانشگاه تأکید داشته اند.

اسفندیاری افزود: در یکسال گذشته، فرآیند علمی و نظام مندی برای معرفی دانشجو از دانشگاه صدا و سیما و جذب از سوی منابع انسانی سازمان تعریف شده و نظام امتیازبندی دانشجویان بر اساس کارنامه آنان شامل، معدل نمرات، مهارت و استعداد، وزن علمی و تخصصی، جوایز و امتیازات فرهنگی و رسانه ای تعریف و تبیین شده است.

رییس دانشگاه صدا و سیما افزود: تعداد اعضای هیأت علمی این دانشگاه حدود 80 نفر است و مراحل جذب، تدریس و ارتقای استادان این دانشگاه نیز کاملاً مطابق با قوانین و مقررات وزارت علوم، صورت می پذیرد.

دکتر اسفندیاری گفت: دانشگاه رسانه ملی در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد، حدود هزار دانشجو دارد.

رییس دانشگاه صدا و سیما، سرعت تغییرات فناوری رسانه در جهان را مهم خواند و افزود: تلاش می کنیم تا دانشجویان بتوانند با بهره گیری از امکانات، تجهیزات و فضاهای آموزشی و انحصاری این دانشگاه، منطبق با دستاوردهای روز رسانه ای دنیا، بیاموزند و از آموخته های خود، برای پاسخ به نیازهای روز رسانه ملی به نحو احسن، استفاده کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مراسم بزرگداشت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر به همت بسیج دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.
دکتر شهاب اسفندیاری در هفته نخست ماه مبارک رمضان ضمن بازدید از خوابگاه های دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، در فضایی صمیمی و روحانی، افطار را مهمان دانشجویان شد.
معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما، خانم زهرا قریب را همکاری پرتلاش و کارآمد توصیف کرد و گفت: بازنشستگی برای افراد توانا و پرتلاش و خوشفکر مانند خانم قریب، ...
رییس دانشگاه صدا و سیما گفت: توصیه‌های رهبری در تقویت بنیه معرفتی، فکری و اخلاقی باید سرلوحه عمل قرار گیرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما فرآیند توسعه و گسترش رسانه ها را عامل به چالش کشیدن نظریه های جهانی سازی و سیطره مطلق « گفتمان تک فرهنگی » در دنیای امروز دانست.