تعداد بازدید : 395 - تاریخ خبر : چهارشنبه 9 اسفند 1396 - 03:02
با مشارکت دانشجویان دانشگاه صدا و سیما؛
درویش:فیلم می سازم

کارگردان نامی سینمای ایران از ساخت فیلمی داستانی با همکاری و مشارکت دانشجویان دانشگاه صدا و سیما خبر داد.

احمدرضا درویش به خبرنگار روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما گفت: کارگاهی فوق برنامه و آموزشی برای دانشجویان این دانشگاه برگزار شده که در آن هنرجویان جوان ساخت فیلم کوتاه داستانی را فراگرفته و تجربه می کنند.

کارگردان روز رستاخیر افزود: هر دانشجویی موظف است بر الهام از یک یا دوبیت شعر از اشعار چهار شاعر نامی ایران یعنی حافظ، سعدی، مولوی و فردوسی یک فیلم داستانی 3 دقیقه ای بسازد. به عبارتی هنرجوی جوان باید ترجمه ای تصویری از اشعار این شاعران ارائه کند.

درویش با بیان اینکه تا پیش از پایان سال کلّیت فیلم نامه دانشجویان نهایی می شود، افزود: پیش بینی می کنم که ابتدای سال جدید تولید این فیلم دانشجویی آغاز شود. این فیلم اپیزودیک است و با توجه به تعداد دانشجویان، مدت زمان فیلم نزدیک به یک ساعت خواهد بود.

این فیلمساز ادامه داد: به دلیل اینکه متن داستان ها از اشعار کهن ایرانی اقتباس شده است بنابراین زنجیره اصلی و پیوند دهنده اپیزودها نیز متاثر از جهان شعر فارسی خواهد بود و هارمونی و هماهنگی مناسبی میان آنها ایجاد خواهد کرد. بطوری که با دیدن تصویر داستان، ناخداگاه متن اصلی شعر در ذهن بیننده تداعی می شود.

این پیشکسوت سینما و تلویزیون استعداد، یادگیری و پشتکار دانشجویان دانشگاه صدا و سیما را بسیارعالی توصیف کرد و گفت: آینده سینما و هنر نمایش ایران را به روشنی در چهره هنرجویان جوان این دانشگاه می بینم.

نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.
در نشستی با حضور نمایندگانی از نهاد ریاست جمهوری و دانشگاه خواجه نصیرطوسی به میزبانی دانشگاه صدا و سیما، راهکارهای تاسیس رشته تحصیلی فناوری فرهنگی در دانشگاه صد...
جدول زمان بندی مراجعه پذیرفته شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1397 دانشگاه صدا و سیما اعلام شد.
اسامی پذیرفته شدگان نهایی دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما - قم اعلام شد.