تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۹ اسفند ۱۳۹۶ - بازدید:‌۶۳۳
با مشارکت دانشجویان دانشگاه صدا و سیما؛
درویش:فیلم می سازم

کارگردان نامی سینمای ایران از ساخت فیلمی داستانی با همکاری و مشارکت دانشجویان دانشگاه صدا و سیما خبر داد.

احمدرضا درویش به خبرنگار روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما گفت: کارگاهی فوق برنامه و آموزشی برای دانشجویان این دانشگاه برگزار شده که در آن هنرجویان جوان ساخت فیلم کوتاه داستانی را فراگرفته و تجربه می کنند.

کارگردان روز رستاخیر افزود: هر دانشجویی موظف است بر الهام از یک یا دوبیت شعر از اشعار چهار شاعر نامی ایران یعنی حافظ، سعدی، مولوی و فردوسی یک فیلم داستانی 3 دقیقه ای بسازد. به عبارتی هنرجوی جوان باید ترجمه ای تصویری از اشعار این شاعران ارائه کند.

درویش با بیان اینکه تا پیش از پایان سال کلّیت فیلم نامه دانشجویان نهایی می شود، افزود: پیش بینی می کنم که ابتدای سال جدید تولید این فیلم دانشجویی آغاز شود. این فیلم اپیزودیک است و با توجه به تعداد دانشجویان، مدت زمان فیلم نزدیک به یک ساعت خواهد بود.

این فیلمساز ادامه داد: به دلیل اینکه متن داستان ها از اشعار کهن ایرانی اقتباس شده است بنابراین زنجیره اصلی و پیوند دهنده اپیزودها نیز متاثر از جهان شعر فارسی خواهد بود و هارمونی و هماهنگی مناسبی میان آنها ایجاد خواهد کرد. بطوری که با دیدن تصویر داستان، ناخداگاه متن اصلی شعر در ذهن بیننده تداعی می شود.

این پیشکسوت سینما و تلویزیون استعداد، یادگیری و پشتکار دانشجویان دانشگاه صدا و سیما را بسیارعالی توصیف کرد و گفت: آینده سینما و هنر نمایش ایران را به روشنی در چهره هنرجویان جوان این دانشگاه می بینم.

انتصاب آقای وحید حکیمیان به سمت سرپرست صیانت و حفاظت دانشگاه صدا و سیما
برای نخستین بار در سال‌های اخیر کلیه مطالبات کارکنان، استادان و دانشجویان قبل از پایان سال پرداخت شد.
استادان نمونه، مدیران، کارکنان و دانشجویان نمونه دانشگاه صدا و سیما مورد تشویق و قدردانی قرار گرفتند.
همزمان با سالروز تأسیس دانشگاه صدا و سیما صفحه اینستاگرام این دانشگاه راه اندازی شد.
نشریه تخصصی دانشکده تولید دانشگاه صدا و سیما منتشر می‌شود.