تاریخ خبر:‌سه شنبه ۸ اسفند ۱۳۹۶ - بازدید:‌۵۷۹
جشن روز مهندس

جشن روز مهندس با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما، استادان و دانشجویان در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، دکتر شهاب اسفندیاری در جمع پرشور دانشجویان این دانشگاه با تبریک این روز خجسته گفت: خواجه نصیرالدین طوسی یکی از مفاخر علمی و مهندسی ایران اسلامی است. بنابراین روز بزرگداشت آن دانشمند ایرانی را روز مهندس نامیده اند.

رییس دانشگاه صدا و سیما ادامه داد: خواجه نصیرالدین علاوه بر تسلط بر علوم و فنون مهندسی زمانه خویش، صاحب کتاب اخلاق ناصری است. این کتاب یکی از مهمترین منابع نظری و تئوری در حوزه علم و فلسفه اخلاق است. از نگاه او، علم به همراه عمل دو عامل نیل به حکمت و کمال انسانی محسوب می شود.

همچنین در این مراسم مهندس محمد فهمی، قائم مقام معاونت توسعه و فناوری رسانه با ابراز خرسندی بواسطه حضور در جمع دانشجویان جوان دانشگاه صدا و سیما گفت: افتخار می کنم که خود از فارغ التحصیلان این دانشگاه هستم. این مژده را به شما مهندسان جوان و دانشجویان می دهم که آینده سازمان صدا و سیما و میزان موفقیت آن به دست شما رقم خواهد خورد. لذا قدر دوره دانشجویی را بدانید و در بالاترین سطح کیفی تحصیل کنید.

جشن روز مهندس دانشگاه صدا وسیما به همت انجمن برق این دانشگاه برگزار و با اجرای برنامه های متنوعی از جمله تئاتر، مسابقه، موسیقی و گفتگو با دکتر مهدیان از استادان دانشگاه همراه بود.

انتصاب آقای وحید حکیمیان به سمت سرپرست صیانت و حفاظت دانشگاه صدا و سیما
برای نخستین بار در سال‌های اخیر کلیه مطالبات کارکنان، استادان و دانشجویان قبل از پایان سال پرداخت شد.
استادان نمونه، مدیران، کارکنان و دانشجویان نمونه دانشگاه صدا و سیما مورد تشویق و قدردانی قرار گرفتند.
همزمان با سالروز تأسیس دانشگاه صدا و سیما صفحه اینستاگرام این دانشگاه راه اندازی شد.
نشریه تخصصی دانشکده تولید دانشگاه صدا و سیما منتشر می‌شود.