تعداد بازدید : 813 - تاریخ خبر : دوشنبه 7 اسفند 1396 - 09:23
برگزاری هفته انیمیشن در دانشگاه صدا و سیما

دانشگاه صدا و سیما شاهد حضور هنرمندان و استادان از چندین دانشگاه و دانشکده هنری و استودیوهای فعال کشوری در بخش گرافیک و جلوه های دیجیتالی در هفته انیمیشن است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما این مراسم سومین سالی است که با برنامه ریزی کانون هنرهای دیجیتال دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود و حضور برای دانشجویان و هنرمندان علاقه مند آزاد است.

در این هفته علاوه بر نشست های تخصصی با موضوع گرافیک، پویانمایی و هنرهای دیجیتال، نمایش آثارهنری دانشجویان دانشگاه صدا و سیما نیز در قالب کارگاهی به نمایش گذاشته می شود.

مدیریت تحصیلات تکمیلی در خبری اعلام کرد؛ دانشگاه صداوسیما به منظور یکسان سازی شیوه نگارش و انتشار پایان نامه ها، بر مبنای بخشنامه وزارت علوم عمل خواهد کرد.
بخشی از آثار تولید تلویزیونی دانشجویان دانشکده تولید رادیو و تلویزیون دانشگاه صدا و سیما به صورت کلیپی کوتاه تهیه شد.
سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی نخستین دوره جشنواره ملی و بین المللی نماهنگ برگزار می کند.
بر اساس اعلام معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، تسهیلات رفاهی- دانشجویی دانشجویان روزانه این دانشگاه به شرح ذیل است.
داوطلبان آزمون سراسری سال 1397 و علاقمندان به ادامه تحصیل در دانشگاه صدا و سیما از طریق لینک زیر می توانند با دانشکده ها و فعالیت های علمی، آموزشی و مهارتی این ...