تعداد بازدید : 1204 - تاریخ خبر : شنبه 23 دی 1396 - 12:21
درخشش دانشجوی دانشگاه صدا و سیما در نخستین جشنواره " داستان طنز خط خطی"
خانم سیده زینب ابراهیمیان شیاده، دانشجوی کارشناسی ارشد نویسندگی رادیو از دانشگاه صدا ودسیما به عنوان برگزیده نخستین جشنواره " داستان طنز خط خطی" معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، داستان طنز " محکمه یک دمپایی" اثر خانم سیده زینب ابراهمیان، از بین دو هزار و 148 داستان رسیده از سراسر کشور به دبیر خانه این جشنواره و 150 اثر راه یافته به مرحله پایانی، موفق شد در بخش نویسندگان بالای 18 سال، به عنوان اثر برگزیده، معرفی شود.

جشنواره "داستان طنز خط خطی" باهدف تشویق جوانان و نوجوانان به خلق آثار فاخر طنز و افزایش سهم داستان های طنز در فرهنگ مکتوب میهن اسلامی برگزار می شود و به رغم پیش بینی هیأت داوران، نخستین دوره آن با استقبال چشمگیر علاقمندان و طنز نویسان نوپای کشورمان مواجه شد.

استاد بین المللی هنرانیمیشن، ظرفیت های تدریس و فراگیری این هنر را در دانشگاه صدا و سیما بسیار خوب دانست و گفت: نباید به وضع موجود اکتفا کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما همزمان با پایان دوره 4 روزه کارگاه انیمیشن فیلم کوتاه با تدریس استاد فرانسوی این هنر از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.
با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما تعدادی از استادان این دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، مورد تکریم و قدردانی قرار گرفتند.
بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.