تعداد بازدید : 1280 - تاریخ خبر : شنبه 23 دی 1396 - 12:21
درخشش دانشجوی دانشگاه صدا و سیما در نخستین جشنواره " داستان طنز خط خطی"
خانم سیده زینب ابراهیمیان شیاده، دانشجوی کارشناسی ارشد نویسندگی رادیو از دانشگاه صدا ودسیما به عنوان برگزیده نخستین جشنواره " داستان طنز خط خطی" معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، داستان طنز " محکمه یک دمپایی" اثر خانم سیده زینب ابراهمیان، از بین دو هزار و 148 داستان رسیده از سراسر کشور به دبیر خانه این جشنواره و 150 اثر راه یافته به مرحله پایانی، موفق شد در بخش نویسندگان بالای 18 سال، به عنوان اثر برگزیده، معرفی شود.

جشنواره "داستان طنز خط خطی" باهدف تشویق جوانان و نوجوانان به خلق آثار فاخر طنز و افزایش سهم داستان های طنز در فرهنگ مکتوب میهن اسلامی برگزار می شود و به رغم پیش بینی هیأت داوران، نخستین دوره آن با استقبال چشمگیر علاقمندان و طنز نویسان نوپای کشورمان مواجه شد.

نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.
در نشستی با حضور نمایندگانی از نهاد ریاست جمهوری و دانشگاه خواجه نصیرطوسی به میزبانی دانشگاه صدا و سیما، راهکارهای تاسیس رشته تحصیلی فناوری فرهنگی در دانشگاه صد...
جدول زمان بندی مراجعه پذیرفته شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1397 دانشگاه صدا و سیما اعلام شد.
اسامی پذیرفته شدگان نهایی دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما - قم اعلام شد.