تعداد بازدید : 1287 - تاریخ خبر : دوشنبه 18 دی 1396 - 11:43
کارگاه پیشرفته فیلم سازی استاد احمد رضا درویش در دانشگاه صدا و سیما
دانشجویان دانشگاه صدا و سیما با حرفه آموزی تخصصی استاد احمدرضا درویش، کارگردان جریان‌ساز و صاحب سبک کشور فیلم می‌سازند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، احمدرضا درویش استاد افتخاری دانشگاه صدا و سیما و کارگردان برجسته و نام آشنای میهن اسلامی، صاحب نشان افتخاری "جهادگر عرصه فرهنگ و هنر" کشور و کارگردان فیلم های معروف دوئل، کیمیا، سرزمین خورشید و رستاخیز  در قالب کارگاه های مهارت افزایی فیلم کوتاه به دانشجویان دانشگاه صدا و سیما کمک می کند تا فیلم های خودشان را به صورت حرفه ای بسازند.

دکتر کاظم نظری معاون آموزش پژوهش و فن آوری دانشکده تولید رادیو تلویزیون دانشگاه صدا و سیما گفت: دردوره جدید مدیریت دانشگاه و در قالب طرح ابداعی این دانشکده برای مهارت افزایی میدانی دانشجویان، بیست و چهار دانشجو  در کلاس حرفه  آموزی استاد احمدرضا درویش در هشت جلسه سه ساعته آموزش می‌بینند و پس از آن با هدایت و نظارت ایشان هر یک، فیلمی  کوتاه، خواهند ساخت که قابلیت عرضه و پخش در شبکه های سراسری را خواهد شد.

چینش، تدوین و الحاق مجموع این فیلم های مستقل در قالب یک فیلم واحد و بلند هم از اهداف طرح مهارت افزایی دانشجویان است.

استاد احمدرضا درویش، در نخستین جلسه آموزش مفهومی فیلمنامه نویسی در سالن ورک شاپ دانشگاه صدا و سیما، کلیات نگارش فیلم تلویزیونی، شیوه های ایده پردازی و پیش تولید فیلم کوتاه را آموزش داد و قرار شد هر یک از دانشجویان ایده خود را با هدف ترویج سبک زندگی ایرانی، اسلامی از مضامین غنی فرهنگ و ادب فارسی در دیوان اشعار شعرای معروف، مانند مولانا، شمس، سعدی و حافظ انتخاب کند.

آماده‌سازی امور پیش تولید، برنامه ریزی تولید، برآورد مالی و فنی پروژه، تعیین، تصویب و تخصیص بودجه، تامین تجهیزات تصویربرداری و تعیین تیم های تولید نماهنگ و موسیقی فیلم، بازبینی اماکن تصویربرداری ومدیریت و هدایت و پشتیبانی لجستیکی طرح  از جمله موضوعاتی است که استاد احمدرضا درویش کارگردان خوشنام و بلندآوازه کشورمان افزون بر انتقال مفاهیم محتوایی و تخصصی با بهره گیری از تجربیات ارزشمند ۳۵ ساله میدانی خود در عرصه فرهنگ و هنر و تولید فیلم کشور به دانشجویان دانشگاه صدا و سیما آموزش خواهد داد.

افزایش انگیزه و شناسایی استعدادهای هنری دانشجویان دانشگاه صدا و سیما و ایجاد فرصت برای دسترسی به آخرین دستاوردهای علمی و کسب تجربیات حرفه ای فیلم سازی از محضر استادان به نام و اهل فن کشور از جمله اهداف برگزاری کارگاه مهارت افزایی فیلم کوتاه در دانشگاه صدا و سیماست.

پیش از استاد احمد رضا درویش، استاد داوود میرباقری نیز به عنوان استاد افتخاری دانشگاه صدا و سیما معرفی شده بود.

دانشگاه صدا و سیما در دانشکده تولید رادیو و تلویزیون، حدود ۲۳۰ دانشجو دارد که در رشته‌های تهیه کنندگی و کارگردانی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد با گرایش های نمایش و مستند مشغول تحصیل اند که باید با کسب مهارت های میدانی دوران تحصیل به نیازهای حرفه ای رسانه ملی در آینده پاسخ دهند.

استاد بین المللی هنرانیمیشن، ظرفیت های تدریس و فراگیری این هنر را در دانشگاه صدا و سیما بسیار خوب دانست و گفت: نباید به وضع موجود اکتفا کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما همزمان با پایان دوره 4 روزه کارگاه انیمیشن فیلم کوتاه با تدریس استاد فرانسوی این هنر از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.
با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما تعدادی از استادان این دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، مورد تکریم و قدردانی قرار گرفتند.
بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.