تعداد بازدید : 488 - تاریخ خبر : دوشنبه 18 دی 1396 - 01:47
برگزاری جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنای دانشگاه صدا و سیما

سومین جلسه کمیسیون دائمی هیئت امنای دانشگاه صدا و سیما با حضور تمامی اعضاء برگزار شد.به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر شهاب اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا و سیما، مهندس احمد شهریاری معاون منابع مالی و سرمایه انسانی، دکتر رضی معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و نظارت و دکتر دارابی معاون استان های سازمان صدا و سیما، دکتر حسن خجسته و دکتر احمد ضابطی جهرمی از اعضای هیآت علمی دانشگاه صدا و سیما، دکتر مظاهری نماینده سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور و دکتر رضایی نماینده وزارت علوم تحقیقات و فناوری از اعضای کمیسیون دائمی هیآت امنای دانشگاه صدا وسیما هستند.

در این جلسه درباره اهداف راهبردی، بودجه، ساختار و مسائل اداری و استخدامی اعضای هیأت علمی دانشگاه صدا و سیما تبادل نظر و تصمیم گیری شد.

استاد بین المللی هنرانیمیشن، ظرفیت های تدریس و فراگیری این هنر را در دانشگاه صدا و سیما بسیار خوب دانست و گفت: نباید به وضع موجود اکتفا کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما همزمان با پایان دوره 4 روزه کارگاه انیمیشن فیلم کوتاه با تدریس استاد فرانسوی این هنر از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.
با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما تعدادی از استادان این دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، مورد تکریم و قدردانی قرار گرفتند.
بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.