تعداد بازدید : 500 - تاریخ خبر : چهارشنبه 22 آذر 1396 - 04:44
معرفی پژوهشگران و پژوهش‌های برتر دانشگاه صدا و سیما
به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش، پژوهشگران، پژوهش ها و آثار برتر تألیفی اعضای هیأت علمی دانشگاه صدا و سیما معرفی می‌شوند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا وسیما، معاون آموزش و پژوهش دانشگاه گفت:
در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش، برترین آثار علمی و پژوهشی استادان، اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشگاه صدا و سیما معرفی خواهند شد.

دکتر نعمتی افزود:
معرفی استادان پژوهشگر دانشکده ها، تقدیر از استادانی که به ارتقاء درجه علمی نایل آمده اند، معرفی بهترین آثار تالیفی اعضای هیأت علمی دانشگاه در جشنواره های ملی، معرفی پایان نامه های برتر دانشجویی و رونمایی از تازه های انتشارات دانشگاه از جمله، ویژه برنامه های مراسم گرامیداشت هفته پژوهش در دانشگاه صدا و سیماست.

مراسم گرامیداشت هفته پژوهش روز ۲۷ آذر ۱۳۹۶ از ساعت ۹ و نیم صبح درآمفی تئاتر دانشگاه صدا و سیما برگزار خواهد شد .

مدیر علمی و دانشگاهی سی‌وششمین جشنواره جهانی فیلم فجر از حضور دو استاد مطالعات فیلم جهان در جشنواره جهانی فیلم فجر خبر داد.
مدرس بین المللی علم تدوین، رمز موفقیت تدوینگران سینما و تلویزیون را برخورداری از سه عامل دانش تئوریک، تجربه مفید و نگاه پویا و درونی توصیف کرد.
پرپینانی، تدوینگر نامی جهان با حضور در دانشگاه صدا و سیما از هنر تدوین و تجربیات خود در قالب کارگاهی آموزشی برای استادان و دانشجویان خواهد گفت.
تصویربردار و مستندساز فرانسوی گفت: با آنکه سالها در بسیاری از کشورهای جهان فیلمبرداری کرده و در بسیاری از دانشگاه ها تدریس کرده ام اما هنوز خود را با افتخار دان...
کارگاه آموزشی «فیلیپ راس» تصویربردار مستند «اقیانوس» و سریال تلویزیونی « کاملوت» در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.