تعداد بازدید : 1596 - تاریخ خبر : سه شنبه 14 آذر 1396 - 10:50
روابط عمومی
با استقبال گسترده دانشجویان برگزار شد: جشن میلاد نبی مکرم اسلام (ص) و امام صادق (ع) و گرامی‌داشت روز دانشجو در دانشگاه صدا و سیما
در آستانه هفدهم ربیع الاول سالروز میلاد نورانی رسول گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی (ص)، ولادت امام صادق (ع) و شانزدهم آذر، روز دانشجو، به اهتمام معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و مشارکت فعال دانشجویان دانشگاه صدا و سیما، مراسم جشنی در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار شد.

با استقبال گسترده دانشجویان برگزار شد:

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این مراسم پر شور که با استقبال چشمگیر دانشجویان برگزار شد، برنامه های متنوعی چون شعرخوانی و دکلمه در وصف مناقب و کرامات وجود مقدس خاتم النیین، حضرت محمد مصطفی (ص) و حضرت امام صادق (ع)، سخنرانی معاون فرهنگی و سیاسی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، موسیقی سنتی و محلی، و میان پرده های نمایشی و طنز اجرا شد.

تقدیر از تشکل های دانشجویی فعال در ایام سوگواری سالار شهیدان کربلا و محرم صفر، و برگزیدگان مسابقات ورزشی از دیگر برنامه های این جشن بود.

رییس دانشگاه صدا و سیما در جمع دانشجویان ضمن تبریک روز دانشجو و ایام ولادت با سعادت حضرت ختمی مرتبت ص و امام صادق ع گفت:
واقعا طراوت و سرزندگی فضای دانشگاه به شما دانشجویان وابسته است و ما هر آنچه که در توان و اراده داریم انجام می دهیم تا شور و نشاط معنوی، علمی، فرهنگی و هنری در این دانشگاه، تقویت شود.

رییس دانشگاه با ابراز خرسندی از نقدهای دانشجویان درباره مشکلات دانشگاه که در خلال برنامه ها و به صورت طنز ارائه شد افزود: برای بنده نقدها نشانی از زنده بودن دانشگاه است و به رشد و ارتقاء دانشگاه کمک می‌کند چرا که از دو حالت خارج نیست یا نقدی که وارد می‌کنید صحیح است که توجه ما به رفع مشکلی جلب می‌شود و یا این که سوء تفاهم یا سوء برداشتی شده و اطلاعات غلطی داده شده که توضیح می دهیم و مسائل روشن می شود.

حجه الاسلام والمسلمین رستمی معاون سیاسی و فرهنگی نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه ها نیز در جمع دانشجویان گفت: مفتخریم به حضور پیامبر رحمت که معجزه‌اش کتاب بود و امروز می بینیم با شکل گیری گروه های نا مشروعی مثل داعش درپی مخدوش کردن چهره عقلانی و رحمانی اسلام و پیامبر گرامی اش هستند. وی افزود: اینکه قرآن به جای اینکه بگوید بپذیر می‌گوید بیاندیش از نشانه‌های اهمیت تعقل و تفکر در اسلام است.

معاون نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه ها، امام صادق علیه السلام را نیز اعتبار عالم اسلام و تشیع و محبان و پیروانش خواند و با مرور کوتاهی از وقایع ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ گفت: از افتخارات دانشگاه و دانشجویان است که پس از کودتای ۲۸ مرداد و بازگشت شاه فراری از ایتالیا و تار و مار کردن همه مخالفان، تنها نهادی که در آن شرایط خفقان به جریان کودتا و استعمار جدید معترض و در مبارزه با سلطه گری در کشور پیشگام بود، دانشگاه و دانشجویان هستند.

دکتر میناوند عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما به مرتبه علمی « دانشیاری » ارتقاء یافت.
آیت الله صدیقی در جمع دانشجویان دانشگاه صدا و سیما گفت: شما جوانان قدر ایام جوانی را بدانید چرا که سیرالی الله در جوانی آسان تر است.
مراسم روز دانشجو با حضور استاد رحیم پور ازغدی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
روز دانشجو در دانشگاه صدا و سیما با توزیع گل و شیرینی میان دانشجویان گرامی داشته شد.
درس اخلاق استاد آیت الله کاظم صدیقی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.