تعداد بازدید : 831 - تاریخ خبر : دوشنبه 29 آبان 1396 - 07:29
روابط عمومی
امضای تفاهم نامه همکاری سه جانبه دانشگاه صدا و سیما با سازمان امور سینمایی و سمعی بصری و مدرسه ملی سینمای ایران
با هدف ایجاد ارتباط موثر و معنادار میان حوزه دانش و بازار کار سینما و توسعه سرمایه انسانی سینمای ایران، دانشگاه صدا و سیما با سازمان سینمایی کشور و مدرسه عالی سینما تفاهمنامه همکاری امضاء کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، آشنا سازی دانشجویان تولید و سینما با فضا و واقعیت‌های های کار حرفه ای، کمک به ساماندهی حوزه های عرضه و تقاضا در رشته‌های مختلف سینمایی، افزایش مهارت های حرفه ای دانشجویان در حوزه سینما و ایجاد هم افزایی میان سایر نهادها و مراکز آموزشی، پژوهشی و حرفه ای سینمایی، در قالب طرح «توانمندسازی و اشتغال پذیری دانشجویان تولید و سینما» از اهم اهداف این تفاهم نامه است.

آقایان دکتر شهاب اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا و سیما، دکتر محمود اربابی، معاون توسعه فناوری و مطالعات سینمایی سازمان امورسیمایی کشور و دکتر روح الله حسینی، مدیرعامل مدرسه ملی سینما، به عنوان طرفین تفاهمنامه، آن را امضاء کردند.

حمایت از طرح های پژوهشی واجد اولویت، همکاری در انتشار کتاب ها و مقالات علمی، همکاری در نیازسنجی آموزشی و تعریف دوره های آموزشی تکمیلی کوتاه مدت و میان مدت برای دانشجویان تولید تلویزیون، انیمیشن و هنرهای دیجیتال، همکاری در برگزاری سمینارها، دوره های تخصصی و کارگاه های آموزشی کوتاه مدت با حضور استادان و هنرمندان داخلی و خارجی، همکاری در راه اندازی رشته« جلوه‌های ویژه رایانه‌ای» در دانشگاه، برنامه‌ریزی تحول و ارتقای متون درسی رشته های تولید تلویزیون، انیمیشن و هنرهای دیجیتال و هدایت و حمایت از پایان نامه های تحصیلی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در راستای نیازهای تحقیقاتی صنعت سینما، تلویزیون و هنرهای دیجیتال کشور و شناسایی و حمایت از استعدادهای هنری دانشجویان از مهمترین مفاد این تفاهمنامه است.

رییس دانشگاه صدا و سیما از احمدرضا درویش به پاس 4 دهه تلاش هنری در تلویزیون و سینمای ایران تجلیل و قدردانی کرد و نشان استاد افتخاری این دانشگاه را به او اعطاء ک...
دکتر میرباقری تلویزیون ایران را تأثیرگذارترین رسانه میان مردم دانست و گفت: بیش از هشتاد درصد مردم کشور مخاطب تلویزیون جمهوری اسلامی ایران هستند.
آیین نکوداشت و آغاز سال تحصیلی 98 - 1397 دانشگاه صدا و سیما روز اول مهر، ساعت 10 صبح در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار می شود.
نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.