تعداد بازدید : 924 - تاریخ خبر : دوشنبه 29 آبان 1396 - 07:08
روابط عمومی
آشنایی مدیران ارشد دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با امکانات و قابلیت های آموزشی دانشگاه صدا و سیما
آقایان دکتر اخوان بهابادی معاون آموزش دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور و مهندس معصومیان مدیر کل گسترش این دانشگاه از فضاهای آموزشی، پژوهشی و حرفه آموزی دانشگاه صدا و سیما دیدار و با رییس دانشگاه، گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، استدیوهای تلویزیونی و رادیویی، کارگاه ها و آزمایشگاه های تخصصی و حرفه ای در زمینه های فنی و مهندسی، گرافیک و انیمیشن، عروسک سازی و تدوین و تولید محصولات رادیو تلویزیونی، کتابخانه و گنجینه آرشیو و آثار مکتوب و تحقیقات از جمله فضاهای علمی، پژوهشی و کاربردی دانشگاه صدا و سیما بود که هیأت علمی و اجرایی دانشگاه علمی کاربردی کشور از آن ها دیدن کردند و با فرایند آموزشی و حرفه آموزی دانشجویان آشنا شدند.

در این بازدید که آقای خلیل اله بیات، سرپرست مرکز علمی کاربردی رسانه وابسته به دانشگاه صدا و سیما و مدیران آن مرکز، حضور داشتند درباره همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی و دانشگاه صدا و سیما در جهت توسعه و ارتقاء فعالیت‌های مرکز علمی کاربردی رسانه مذاکراتی به عمل آمد.

ابتدای امسال، مجوز بسیاری از رشته‌های مرکز علمی کاربردی رسانه به دلیل برخی مسائل و مشکلات از سوی دانشگاه جامع علمی کاربردی لغو شده بود که با پیگیری‌ها و مذاکرات اخیر، زمینه اخذ مجدد مجوز برگزاری آن رشته ها و راه اندازی رشته های جدید فراهم آمده است.

رییس دانشگاه صدا و سیما از احمدرضا درویش به پاس 4 دهه تلاش هنری در تلویزیون و سینمای ایران تجلیل و قدردانی کرد و نشان استاد افتخاری این دانشگاه را به او اعطاء ک...
دکتر میرباقری تلویزیون ایران را تأثیرگذارترین رسانه میان مردم دانست و گفت: بیش از هشتاد درصد مردم کشور مخاطب تلویزیون جمهوری اسلامی ایران هستند.
آیین نکوداشت و آغاز سال تحصیلی 98 - 1397 دانشگاه صدا و سیما روز اول مهر، ساعت 10 صبح در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار می شود.
نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.