تعداد بازدید : 726 - تاریخ خبر : یکشنبه 28 آبان 1396 - 11:01
السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
با نام رضا به سینه ها گل بزنید با اشک به بارگاه او پل بزنید فرمود که هر زمان گرفتار شدید بر دامن ما دست توسل بزنید

فرا رسیدن سالروز شهادت اندوه بار هشتمین امام شیعیان جهان، عالم آل محمد ( ص)، شمس الشموس، انیس النفوس، امام الرئوف، معین الضعفا و غریب الغربا، ضامن آهو، سلطان ابی الحسن الرضا، علیه آلاف التحیه و الثناء را به عزاداران و ارادتمندان خاندان اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام، تسلیت می گوییم

رییس دانشگاه صدا و سیما از احمدرضا درویش به پاس 4 دهه تلاش هنری در تلویزیون و سینمای ایران تجلیل و قدردانی کرد و نشان استاد افتخاری این دانشگاه را به او اعطاء ک...
دکتر میرباقری تلویزیون ایران را تأثیرگذارترین رسانه میان مردم دانست و گفت: بیش از هشتاد درصد مردم کشور مخاطب تلویزیون جمهوری اسلامی ایران هستند.
آیین نکوداشت و آغاز سال تحصیلی 98 - 1397 دانشگاه صدا و سیما روز اول مهر، ساعت 10 صبح در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار می شود.
نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.