تعداد بازدید : 607 - تاریخ خبر : یکشنبه 28 آبان 1396 - 11:01
السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
با نام رضا به سینه ها گل بزنید با اشک به بارگاه او پل بزنید فرمود که هر زمان گرفتار شدید بر دامن ما دست توسل بزنید

فرا رسیدن سالروز شهادت اندوه بار هشتمین امام شیعیان جهان، عالم آل محمد ( ص)، شمس الشموس، انیس النفوس، امام الرئوف، معین الضعفا و غریب الغربا، ضامن آهو، سلطان ابی الحسن الرضا، علیه آلاف التحیه و الثناء را به عزاداران و ارادتمندان خاندان اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام، تسلیت می گوییم

استاد بین المللی هنرانیمیشن، ظرفیت های تدریس و فراگیری این هنر را در دانشگاه صدا و سیما بسیار خوب دانست و گفت: نباید به وضع موجود اکتفا کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما همزمان با پایان دوره 4 روزه کارگاه انیمیشن فیلم کوتاه با تدریس استاد فرانسوی این هنر از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.
با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما تعدادی از استادان این دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، مورد تکریم و قدردانی قرار گرفتند.
بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.