تعداد بازدید : 563 - تاریخ خبر : جمعه 26 آبان 1396 - 06:56
روابط عمومی دانشگاه
28 صفر، سالروز ایام رحلت جانگداز اشرف مخلوقات عالم
فرا رسیدن 28 صفر، سالروز ایام رحلت جانگداز اشرف مخلوقات عالم، اسوه رحمت و مهربانی، نبی مکرم اسلام، خاتم الانبیاء، حضرت محمد بن عبدالله صل الله علیه و آله و شهادت جانسوز سبط اکبرش، حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام را به سالکان راه حق و حقیقت و پاکبازان طریق سعادت و کمال و پیروان راستین اسلام ناب محمدی و مؤمنان مکتب نورانی ائمه اطهار علیهم السلام، تسلیت عرض می کنیم.

استاد بین المللی هنرانیمیشن، ظرفیت های تدریس و فراگیری این هنر را در دانشگاه صدا و سیما بسیار خوب دانست و گفت: نباید به وضع موجود اکتفا کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما همزمان با پایان دوره 4 روزه کارگاه انیمیشن فیلم کوتاه با تدریس استاد فرانسوی این هنر از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.
با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما تعدادی از استادان این دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، مورد تکریم و قدردانی قرار گرفتند.
بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.