تعداد بازدید : 369 - تاریخ خبر : جمعه 26 آبان 1396 - 06:56
روابط عمومی دانشگاه
28 صفر، سالروز ایام رحلت جانگداز اشرف مخلوقات عالم
فرا رسیدن 28 صفر، سالروز ایام رحلت جانگداز اشرف مخلوقات عالم، اسوه رحمت و مهربانی، نبی مکرم اسلام، خاتم الانبیاء، حضرت محمد بن عبدالله صل الله علیه و آله و شهادت جانسوز سبط اکبرش، حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام را به سالکان راه حق و حقیقت و پاکبازان طریق سعادت و کمال و پیروان راستین اسلام ناب محمدی و مؤمنان مکتب نورانی ائمه اطهار علیهم السلام، تسلیت عرض می کنیم.

دانشگاه را در کنار بهترین و مجرب ترین استادان و هنرمندان صدا و سیما تجربه کنید.
گرافیست و مدرس علم انیمیشن، داشتن سبکی مستقل در انیمیشن سازی را ضرورتی برای هویت بصری تولیدات داخلی قلمداد کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما روز مهندس برای نخستین بار و به همت و برنامه ریزی انجمن علمی برق دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود
کارگردان انیمیشن «جم شید» شخصیت پادشاه ایرانی را چند بعدی دانست و کاراکتر هنری وی را خاکستری توصیف کرد.
دانشگاه صدا و سیما شاهد حضور هنرمندان و استادان از چندین دانشگاه و دانشکده هنری و استودیوهای فعال کشوری در بخش گرافیک و جلوه های دیجیتالی در هفته انیمیشن خواهد ...