تعداد بازدید : 311 - تاریخ خبر : سه شنبه 23 آبان 1396 - 10:17
نمایش آثار برتر مسابقه عکاسی دانشجویان دانشگاه صدا و سیما
نمایشگاه آثار برگزیده مسابقه عکاسی عاشورایی "جلوه شور" در دانشگاه صدا و سیما برپاست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این نمایشگاه به همت کانون هنر های دیجیتال و همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی از ۱۷ آبان در سالن ورودی دانشگاه صدا و سیما برپا شده و تا 24 آبان برای بازدید علاقمندان دایر است.

17 اثر نمایشگاه از میان عکس هایی که برای شرکت در مسابقه عکاسی " جلوه شور" با موضوع عاشورای حسینی، ارسال شده بودند از سوی استاد قرآنی داوری و انتخاب شده اند.

سه اثر برگزیده نهایی این مسابقه به ترتیب متعلق به آقایان، روح‌الله دهقانی،
مجید حلوایی و علیرضا وزیری است.

روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما ضمن تقدیر از کانون هنرهای دیجیتال و دانشجویانی که در این مسابقه شرکت کردند، از همه استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه برای بازدید از این نمایشگاه دعوت می‌کند.

دانشگاه را در کنار بهترین و مجرب ترین استادان و هنرمندان صدا و سیما تجربه کنید.
گرافیست و مدرس علم انیمیشن، داشتن سبکی مستقل در انیمیشن سازی را ضرورتی برای هویت بصری تولیدات داخلی قلمداد کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما روز مهندس برای نخستین بار و به همت و برنامه ریزی انجمن علمی برق دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود
کارگردان انیمیشن «جم شید» شخصیت پادشاه ایرانی را چند بعدی دانست و کاراکتر هنری وی را خاکستری توصیف کرد.
دانشگاه صدا و سیما شاهد حضور هنرمندان و استادان از چندین دانشگاه و دانشکده هنری و استودیوهای فعال کشوری در بخش گرافیک و جلوه های دیجیتالی در هفته انیمیشن خواهد ...