تعداد بازدید : 512 - تاریخ خبر : سه شنبه 23 آبان 1396 - 10:17
نمایش آثار برتر مسابقه عکاسی دانشجویان دانشگاه صدا و سیما
نمایشگاه آثار برگزیده مسابقه عکاسی عاشورایی "جلوه شور" در دانشگاه صدا و سیما برپاست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این نمایشگاه به همت کانون هنر های دیجیتال و همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی از ۱۷ آبان در سالن ورودی دانشگاه صدا و سیما برپا شده و تا 24 آبان برای بازدید علاقمندان دایر است.

17 اثر نمایشگاه از میان عکس هایی که برای شرکت در مسابقه عکاسی " جلوه شور" با موضوع عاشورای حسینی، ارسال شده بودند از سوی استاد قرآنی داوری و انتخاب شده اند.

سه اثر برگزیده نهایی این مسابقه به ترتیب متعلق به آقایان، روح‌الله دهقانی،
مجید حلوایی و علیرضا وزیری است.

روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما ضمن تقدیر از کانون هنرهای دیجیتال و دانشجویانی که در این مسابقه شرکت کردند، از همه استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه برای بازدید از این نمایشگاه دعوت می‌کند.

استاد بین المللی هنرانیمیشن، ظرفیت های تدریس و فراگیری این هنر را در دانشگاه صدا و سیما بسیار خوب دانست و گفت: نباید به وضع موجود اکتفا کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما همزمان با پایان دوره 4 روزه کارگاه انیمیشن فیلم کوتاه با تدریس استاد فرانسوی این هنر از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.
با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما تعدادی از استادان این دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، مورد تکریم و قدردانی قرار گرفتند.
بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.