تعداد بازدید : 634 - تاریخ خبر : سه شنبه 23 آبان 1396 - 10:17
نمایش آثار برتر مسابقه عکاسی دانشجویان دانشگاه صدا و سیما
نمایشگاه آثار برگزیده مسابقه عکاسی عاشورایی "جلوه شور" در دانشگاه صدا و سیما برپاست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این نمایشگاه به همت کانون هنر های دیجیتال و همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی از ۱۷ آبان در سالن ورودی دانشگاه صدا و سیما برپا شده و تا 24 آبان برای بازدید علاقمندان دایر است.

17 اثر نمایشگاه از میان عکس هایی که برای شرکت در مسابقه عکاسی " جلوه شور" با موضوع عاشورای حسینی، ارسال شده بودند از سوی استاد قرآنی داوری و انتخاب شده اند.

سه اثر برگزیده نهایی این مسابقه به ترتیب متعلق به آقایان، روح‌الله دهقانی،
مجید حلوایی و علیرضا وزیری است.

روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما ضمن تقدیر از کانون هنرهای دیجیتال و دانشجویانی که در این مسابقه شرکت کردند، از همه استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه برای بازدید از این نمایشگاه دعوت می‌کند.

رییس دانشگاه صدا و سیما از احمدرضا درویش به پاس 4 دهه تلاش هنری در تلویزیون و سینمای ایران تجلیل و قدردانی کرد و نشان استاد افتخاری این دانشگاه را به او اعطاء ک...
دکتر میرباقری تلویزیون ایران را تأثیرگذارترین رسانه میان مردم دانست و گفت: بیش از هشتاد درصد مردم کشور مخاطب تلویزیون جمهوری اسلامی ایران هستند.
آیین نکوداشت و آغاز سال تحصیلی 98 - 1397 دانشگاه صدا و سیما روز اول مهر، ساعت 10 صبح در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار می شود.
نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.