تعداد بازدید : 1175 - تاریخ خبر : سه شنبه 16 آبان 1396 - 11:25
فرا رسیدن ایام اربعین حسینی، تسلیت باد
با آرزوی قبولی طاعات و عبادات و استجابت دعاهای خالصانه پیروان و رهروان راه سید و سالار شهیدان کربلا، حضرت امام حسین ع که از اقصی نقاط عالم به خیل عاشقان و مشتاقان زیارت حرم مطهرش در راهپیمایی با شکوه اربعین پیوستند تا برای اسلام و مسلمین و مکتب والای امامت و ولایت، عظمت و افتخار به ارمغان آورند.

روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما

دانشگاه را در کنار بهترین و مجرب ترین استادان و هنرمندان صدا و سیما تجربه کنید.
گرافیست و مدرس علم انیمیشن، داشتن سبکی مستقل در انیمیشن سازی را ضرورتی برای هویت بصری تولیدات داخلی قلمداد کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما روز مهندس برای نخستین بار و به همت و برنامه ریزی انجمن علمی برق دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود
کارگردان انیمیشن «جم شید» شخصیت پادشاه ایرانی را چند بعدی دانست و کاراکتر هنری وی را خاکستری توصیف کرد.
دانشگاه صدا و سیما شاهد حضور هنرمندان و استادان از چندین دانشگاه و دانشکده هنری و استودیوهای فعال کشوری در بخش گرافیک و جلوه های دیجیتالی در هفته انیمیشن خواهد ...