تعداد بازدید : 1467 - تاریخ خبر : سه شنبه 16 آبان 1396 - 11:25
فرا رسیدن ایام اربعین حسینی، تسلیت باد
با آرزوی قبولی طاعات و عبادات و استجابت دعاهای خالصانه پیروان و رهروان راه سید و سالار شهیدان کربلا، حضرت امام حسین ع که از اقصی نقاط عالم به خیل عاشقان و مشتاقان زیارت حرم مطهرش در راهپیمایی با شکوه اربعین پیوستند تا برای اسلام و مسلمین و مکتب والای امامت و ولایت، عظمت و افتخار به ارمغان آورند.

روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما

رییس دانشگاه صدا و سیما از احمدرضا درویش به پاس 4 دهه تلاش هنری در تلویزیون و سینمای ایران تجلیل و قدردانی کرد و نشان استاد افتخاری این دانشگاه را به او اعطاء ک...
دکتر میرباقری تلویزیون ایران را تأثیرگذارترین رسانه میان مردم دانست و گفت: بیش از هشتاد درصد مردم کشور مخاطب تلویزیون جمهوری اسلامی ایران هستند.
آیین نکوداشت و آغاز سال تحصیلی 98 - 1397 دانشگاه صدا و سیما روز اول مهر، ساعت 10 صبح در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار می شود.
نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.