تعداد بازدید : 1350 - تاریخ خبر : سه شنبه 16 آبان 1396 - 11:25
فرا رسیدن ایام اربعین حسینی، تسلیت باد
با آرزوی قبولی طاعات و عبادات و استجابت دعاهای خالصانه پیروان و رهروان راه سید و سالار شهیدان کربلا، حضرت امام حسین ع که از اقصی نقاط عالم به خیل عاشقان و مشتاقان زیارت حرم مطهرش در راهپیمایی با شکوه اربعین پیوستند تا برای اسلام و مسلمین و مکتب والای امامت و ولایت، عظمت و افتخار به ارمغان آورند.

روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما

استاد بین المللی هنرانیمیشن، ظرفیت های تدریس و فراگیری این هنر را در دانشگاه صدا و سیما بسیار خوب دانست و گفت: نباید به وضع موجود اکتفا کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما همزمان با پایان دوره 4 روزه کارگاه انیمیشن فیلم کوتاه با تدریس استاد فرانسوی این هنر از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.
با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما تعدادی از استادان این دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، مورد تکریم و قدردانی قرار گرفتند.
بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.