تعداد بازدید : 1625 - تاریخ خبر : یکشنبه 14 آبان 1396 - 11:21
گروه چند رسانه‌ای دانشجویان دانشگاه صدا و سیما در راه پیمایی اربعین حسینی
برای نخستین بار، دانشجویان دانشگاه صدا و سیما، وقایع راه پیمایی بزرگ و جهانی اربعین را در صحنه رویداد، به زبان انگلیسی برای مخاطبان حوزه برون مرزی، گزارش می کنند.

گروه چند رسانه‌ای دانشجویان دانشگاه صدا و سیما در راه پیمایی اربعین حسینی

این نخستین گروه رسانه ای و اعزامی دانشگاه صدا و سیماست که با عنوان
STT Media Group
از مراسم راه پیمایی اربعین حسینی، در کشور عراق، محتوای متنی و صوتی- تصویری، تهیه کرده و اماکن تاریخی و مذهبی و صحنه‌های معنوی از حرکت زائران، شیفتگان و دلباختگان امام حسین ع و پیروان مکتب ولایت را به تصویر می کشد.

نام این گروه مخفف Seeking The Truth (در جستجوی حقیقت) است و تشکیل این گروه حاصل همکاری و هم‌افزایی تعدادی از دانشجویان دانشکده ارتباطات و دانشکده تولید است که از مدت‌ها قبل برای این سفر برنامه‌ریزی و هماهنگی کرده بودند و دانشگاه صدا و سیما نیز از طرح آنان استقبال و حمایت کرد.

تولید و انتشار متن، تصویر و فیلم های کوتاه به زبان انگلیسی در فضای مجازی برای معرفی اربعین به مخاطبان بین المللی و مسلمان در اقصی نقاط گیتی، و نیز تولید فیلم مستند از اهداف این دانشجویان متعهد و خلاق دانشگاه صدا و سیما در راهپیمایی با شکوه اربعین حسینی است.

معرفی گروه رسانه ای

گزارش از قبرستان وادی السلام

رییس دانشگاه صدا و سیما از احمدرضا درویش به پاس 4 دهه تلاش هنری در تلویزیون و سینمای ایران تجلیل و قدردانی کرد و نشان استاد افتخاری این دانشگاه را به او اعطاء ک...
دکتر میرباقری تلویزیون ایران را تأثیرگذارترین رسانه میان مردم دانست و گفت: بیش از هشتاد درصد مردم کشور مخاطب تلویزیون جمهوری اسلامی ایران هستند.
آیین نکوداشت و آغاز سال تحصیلی 98 - 1397 دانشگاه صدا و سیما روز اول مهر، ساعت 10 صبح در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار می شود.
نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.