تعداد بازدید : 1272 - تاریخ خبر : یکشنبه 14 آبان 1396 - 11:21
گروه چند رسانه‌ای دانشجویان دانشگاه صدا و سیما در راه پیمایی اربعین حسینی
برای نخستین بار، دانشجویان دانشگاه صدا و سیما، وقایع راه پیمایی بزرگ و جهانی اربعین را در صحنه رویداد، به زبان انگلیسی برای مخاطبان حوزه برون مرزی، گزارش می کنند.

گروه چند رسانه‌ای دانشجویان دانشگاه صدا و سیما در راه پیمایی اربعین حسینی

این نخستین گروه رسانه ای و اعزامی دانشگاه صدا و سیماست که با عنوان
STT Media Group
از مراسم راه پیمایی اربعین حسینی، در کشور عراق، محتوای متنی و صوتی- تصویری، تهیه کرده و اماکن تاریخی و مذهبی و صحنه‌های معنوی از حرکت زائران، شیفتگان و دلباختگان امام حسین ع و پیروان مکتب ولایت را به تصویر می کشد.

نام این گروه مخفف Seeking The Truth (در جستجوی حقیقت) است و تشکیل این گروه حاصل همکاری و هم‌افزایی تعدادی از دانشجویان دانشکده ارتباطات و دانشکده تولید است که از مدت‌ها قبل برای این سفر برنامه‌ریزی و هماهنگی کرده بودند و دانشگاه صدا و سیما نیز از طرح آنان استقبال و حمایت کرد.

تولید و انتشار متن، تصویر و فیلم های کوتاه به زبان انگلیسی در فضای مجازی برای معرفی اربعین به مخاطبان بین المللی و مسلمان در اقصی نقاط گیتی، و نیز تولید فیلم مستند از اهداف این دانشجویان متعهد و خلاق دانشگاه صدا و سیما در راهپیمایی با شکوه اربعین حسینی است.

معرفی گروه رسانه ای

گزارش از قبرستان وادی السلام

دانشگاه را در کنار بهترین و مجرب ترین استادان و هنرمندان صدا و سیما تجربه کنید.
گرافیست و مدرس علم انیمیشن، داشتن سبکی مستقل در انیمیشن سازی را ضرورتی برای هویت بصری تولیدات داخلی قلمداد کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما روز مهندس برای نخستین بار و به همت و برنامه ریزی انجمن علمی برق دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود
کارگردان انیمیشن «جم شید» شخصیت پادشاه ایرانی را چند بعدی دانست و کاراکتر هنری وی را خاکستری توصیف کرد.
دانشگاه صدا و سیما شاهد حضور هنرمندان و استادان از چندین دانشگاه و دانشکده هنری و استودیوهای فعال کشوری در بخش گرافیک و جلوه های دیجیتالی در هفته انیمیشن خواهد ...