تعداد بازدید : 1480 - تاریخ خبر : یکشنبه 14 آبان 1396 - 11:21
گروه چند رسانه‌ای دانشجویان دانشگاه صدا و سیما در راه پیمایی اربعین حسینی
برای نخستین بار، دانشجویان دانشگاه صدا و سیما، وقایع راه پیمایی بزرگ و جهانی اربعین را در صحنه رویداد، به زبان انگلیسی برای مخاطبان حوزه برون مرزی، گزارش می کنند.

گروه چند رسانه‌ای دانشجویان دانشگاه صدا و سیما در راه پیمایی اربعین حسینی

این نخستین گروه رسانه ای و اعزامی دانشگاه صدا و سیماست که با عنوان
STT Media Group
از مراسم راه پیمایی اربعین حسینی، در کشور عراق، محتوای متنی و صوتی- تصویری، تهیه کرده و اماکن تاریخی و مذهبی و صحنه‌های معنوی از حرکت زائران، شیفتگان و دلباختگان امام حسین ع و پیروان مکتب ولایت را به تصویر می کشد.

نام این گروه مخفف Seeking The Truth (در جستجوی حقیقت) است و تشکیل این گروه حاصل همکاری و هم‌افزایی تعدادی از دانشجویان دانشکده ارتباطات و دانشکده تولید است که از مدت‌ها قبل برای این سفر برنامه‌ریزی و هماهنگی کرده بودند و دانشگاه صدا و سیما نیز از طرح آنان استقبال و حمایت کرد.

تولید و انتشار متن، تصویر و فیلم های کوتاه به زبان انگلیسی در فضای مجازی برای معرفی اربعین به مخاطبان بین المللی و مسلمان در اقصی نقاط گیتی، و نیز تولید فیلم مستند از اهداف این دانشجویان متعهد و خلاق دانشگاه صدا و سیما در راهپیمایی با شکوه اربعین حسینی است.

معرفی گروه رسانه ای

گزارش از قبرستان وادی السلام

استاد بین المللی هنرانیمیشن، ظرفیت های تدریس و فراگیری این هنر را در دانشگاه صدا و سیما بسیار خوب دانست و گفت: نباید به وضع موجود اکتفا کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما همزمان با پایان دوره 4 روزه کارگاه انیمیشن فیلم کوتاه با تدریس استاد فرانسوی این هنر از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.
با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما تعدادی از استادان این دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، مورد تکریم و قدردانی قرار گرفتند.
بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.