تعداد بازدید : 130 - تاریخ خبر : 1396/07/20 - 01:19
خودتان را برای یک نبرد رسانه ای عظیم و دشوار آماده کنید.
آیین معارفه دانشجویان جدید دانشگاه صدا و سیما با حضور رییس، معاونان و رؤسای دانشکده های این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اسفندیاری رئیس دانشگاه، در جمع صمیمی دانشجویان جدید، ضمن تبریک وخیرمقدم به آنان گفت: از شما دانشجویان عزیز می خواهم که به پویایی فضای دانشگاه، کمک کنید چرا که تا شما نخواهید و کار نکنید معجزه‌ای رخ نخواهد داد.

وی گفت: مبادا تصور کنید از سد کنکور گذشتیم و خیال‌مان دیگر راحت است. امروز تازه آغاز کار و تلاش است چرا که رقابت شدیدی در جهان رسانه پیش رو داریم و باید تمام توان و استعداد خود را بکار گیرید تا در عالم رسانه جایی داشته باشید.

دکتر اسفندیاری از انجمن های علمی، کانون‌های فرهنگی و دینی و بسیج دانشجویی خواست که با تمام قوا در عرصه دانشگاه فعال شوند و برای رسیدن فضای علمی و فرهنگی این دانشگاه به جایگاه آرمانی از هیچ کوششی دریغ نکنند.

رییس دانشگاه صدا و سیما گفت: افق نگاه‌تان را از خود و اطراف خود فراتر ببرید. نگاه کنید که ما در کدام نقطه از تاریخ و کدام جغرافیای فرهنگی ایستاده‌ایم و چقدر به فکر فارسی زبانان در سراسر دنیا هستیم؟ چقدر به فکر جهان اسلام هستیم؟ چقدر به فکر جبهه مقاومت در برابر ظلم و استثمار و استکبار هستیم؟

رئیس دانشگاه رسانه ملی گفت: ما امروز در یک رویارویی تمام عیار با نظام سلطه قرار داریم. ببینید در سوریه، غزه، یمن و میانمار چه جنایاتی می‌شود و دنیا ساکت است. ما برای انعکاس فریاد مظلومین و مستضعفین جهان چه می‌خواهیم بکنیم؟

دکتر اسفندیاری خطاب به دانشجویان جدیدالورودافزود: پس مسئولیت و ماموریت ما، مسئولیت و ماموریتی عادی نیست. این دغدغه که درسی بخوانیم و مدرکی بگیریم و استخدام شویم، کافی نیست. خودتان را باید برای یک نبرد فرهنگی و رسانه‌ای عظیم و دشوار آماده کنید.

معاون آموزش و پژوهش دانشگاه هم در جمع دانشجویان جدیدالورود موضوع پژوهش و روحیه پژوهشی و مطالعاتی را مهم خواند و افزود: در حوزه پژوهش یک رکن استاد و رکن دیگر دانشجوست.

دکتر نعمتی افزود: دانشجویان مقاطع مختلف در دوران تحصیل، نباید دایره دانش و معرفت خود را به منابع و جزوات درسی و کلاسی محدود کنند، بلکه باید با جستجو و مطالعه دیگر منابع، به وسعت دید و دامنه دانش و بینش خود بیافزایند.

معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما، خطاب به دانشجویان جدیدالورود گفت: کسانی که در حوزه رسانه کار می کنند اگر با تولیدات رسانه آشنا نباشد، نمی‌توانند در عرصه رقابت رسانه ای، حضور جدی داشته باشند.

دکتر نعمتی مطالبات آموزشی و پژوهش دانشجویان را به حق دانست و افزود: در اتاق بنده به عنوان مسئول آموزش و پژوهش دانشگاه به روی دانشجویان باز است و وظیفه خودم می‌دانم تا جایی که در توانم هست پیگیر مطالبات دانشجویان باشم.

دکتر نعمتی، به عنوان دانشیار و عضو هیأت علمی دانشگاه صدا و سیما، توجه خاص و نگاه ویژه دکتر اسفندیاری، رییس دانشگاه را به امر آموزش و پژوهش ستود و از جدیت ایشان در پیگیری مؤثر مسائل دانشگاه در شورای معاونان سازمان در مدت کوتاه تصدی دانشگاه قدردانی کرد.

خراسانی معاون برنامه ریزی، مالی و پشتیبانی دانشگاه نیز گفت: تلاش می کنیم با ایجاد، تامین و پشتیبانی زیرساخت ها و ظرفیت های لازم، کمک کنیم فضای علم آموزی و تحقیق و پژوهش در دانشگاه رسانه ملی، گرم و پر رونق باشد.

وی افزود: در طول بیش از بیست سال فعالیت دانشگاهی، دانشجویانی را موفق دیدم که افزون بر علم آموزی در مهارت آموزی و فعالیت های جمعی نیز، فعال بودند.

علوی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه نیز با خیر مقدم به دانشجویان جدیدالورود گفت: امیدوارم در طول این دوره مدارج علمی خوبی کسب کنید، البته فضای دانشگاه فقط برای کسب مدارج علمی نیست به خصوص در مقطع لیسانس که تقریبا برای دانشجویان از لحاظ مهارت آموزی رسمی تر است.

وی افزود: من هم همانند شما در این دانشگاه جدیدالورود هستم پس در این نقطه مشترکیم.

علوی با معرفی انجمن ها، کانون ها و تشکل های دانشجویی دانشگاه صدا و سیما افزود: بنده در همین ابتدای سال تحصیلی امیدوارم با نگاه به افق آینده، بتوانیم با همراهی و همدلی شما دانشجویان، هرچه بهتر به پیشبرد اهداف راهبردی دانشگاه کمک کنیم.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه
از دانشجویان خواست که به قوانین وضوابط آموزشی، اداری و اخلاقی در دانشگاه احترام بگذارند تا با کمک یکدیگر بتوانیم دانشگاهی در خور رسانه ملی داشته باشیم.

حجت الاسلام معتمدی مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاه صدا وسیما هم گقت: حوزه علوم اسلامی در دانشگاه صدا وسیما فعالیت خود را از دو سال پیش آغاز کرده است و طبق مصوبه وزارت علوم دانشجویان باید 8 واحد دورس معارف از جمله مبانی اخلاق اسلامی ، مبانی انقلاب اسلامی و وصیت نامه امام خمینی را بگذرانند.

وی افزود: مباحث حورزه علوم اسلامی از ترم اول همراه با سایر دروس اصلی شروع می شود وامیدواریم در طول 4 ترم آینده به اتمام برسد و همه از برکات این دوره ها نیز در طول تحصیل بهره مند شوند.

در پایان جلسه صبح اردوی دانشجویان جدیدالورود دانشگاه صدا وسیما، معاونان دانشگاه و رؤسای دانشکده ها از دبیر و عضو فعال تشکل کانون هنرهای دیجیتال، آقایان چاکر حسینی و سربخش، تقدیر وتشکر و جوایز ارزشمندی به آنان اهدا کردند.

در جلسات عصر این اردو، دانشجویان هر دانشکده به تفکیک با رؤسای دانشکده ها و مدیران گروه های آموزشی دیدار و با فرایند آموزشی تحصیل در رشته های خود و واحدهای درسی هر رشته، آشنا شدند.

دانشجویان جدید الورود هم چنین از غرفه های انجمن ها، کانون ها، تشکل ها و غرفه بسبج دانشجویی در صحن و فضای باز شهدای گمنام دانشگاه، دیدن کردند و با نام نویسی در کانون، انجمن و یا تشکل مورد علاقه خود به عضویت ان ها در آمدند.

بازدید از شهرک سینمایی غزالی تهران نیز از جمله برنامه های اردوی معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشگاه صدا و سیماست.

رئیس دانشگاه صدا وسیما در حکمی مسعود طالبی را به سمت سرپرست اداره کل آموزش دانشگاه و دکتر محمد علی سبقتی به سمت سرپرست گروه فناوری ارتباطات و اطلاعات دانشکده ف...
نخستین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه صدا و سیما با حضور اعضای جدید، برگزار شد.
نشست گرامیداشت شاعر نامدار و بلند آوازه ایران زمین، خواجه حافظ شیرازی در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
تجلیل از استادان و پیشکسوتان علوم ارتباطات کشور در چهارمین همایش بین المللی مدیریت رسانه
آیین تودیع و معارفه رییس دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا وسیما در سالن آمفی تئاتر این دانشکده در شهر قم برگزار شد.