تعداد بازدید : 2326 - تاریخ خبر : دوشنبه 17 مهر 1396 - 11:25
قابل توجه دانشجویان جدیدالورود دانشگاه صدا و سیما
آئین معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشگاه صدا وسیما، روز چهارشنبه 19 مهرماه برگزار می شود

قابل توجه دانشجویان جدیدالورود دانشگاه صدا و سیما

آئین معارفه دانشجویان جدیدالورود

زمان: چهارشنبه 19 مهرماه
مکان : دانشگاه صداوسیما

برنامه ها:
_سخنرانی رییس و معاونان محترم دانشگاه
_ جلسات تخصصی با رؤسای محترم دانشکده ها و مدیران گرامی گروه های آموزشی
_آشنایی با کانون ها و تشکل های دانشجویی
_بازدید از شهرک سینمایی غزالی

* حضور همه دانشجویان جدیدالورود در تمام مقاطع تحصیلی الزامی است.
* برای ثبت نام به دفتر امور فرهنگی مراجعه و یا به آی دی تلگرامی @moarefe96 پیام دهید.

معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صدا و سیما

مدیر علمی و دانشگاهی سی‌وششمین جشنواره جهانی فیلم فجر از حضور دو استاد مطالعات فیلم جهان در جشنواره جهانی فیلم فجر خبر داد.
مدرس بین المللی علم تدوین، رمز موفقیت تدوینگران سینما و تلویزیون را برخورداری از سه عامل دانش تئوریک، تجربه مفید و نگاه پویا و درونی توصیف کرد.
پرپینانی، تدوینگر نامی جهان با حضور در دانشگاه صدا و سیما از هنر تدوین و تجربیات خود در قالب کارگاهی آموزشی برای استادان و دانشجویان خواهد گفت.
تصویربردار و مستندساز فرانسوی گفت: با آنکه سالها در بسیاری از کشورهای جهان فیلمبرداری کرده و در بسیاری از دانشگاه ها تدریس کرده ام اما هنوز خود را با افتخار دان...
کارگاه آموزشی «فیلیپ راس» تصویربردار مستند «اقیانوس» و سریال تلویزیونی « کاملوت» در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.