تعداد بازدید : 2664 - تاریخ خبر : دوشنبه 17 مهر 1396 - 11:25
قابل توجه دانشجویان جدیدالورود دانشگاه صدا و سیما
آئین معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشگاه صدا وسیما، روز چهارشنبه 19 مهرماه برگزار می شود

قابل توجه دانشجویان جدیدالورود دانشگاه صدا و سیما

آئین معارفه دانشجویان جدیدالورود

زمان: چهارشنبه 19 مهرماه
مکان : دانشگاه صداوسیما

برنامه ها:
_سخنرانی رییس و معاونان محترم دانشگاه
_ جلسات تخصصی با رؤسای محترم دانشکده ها و مدیران گرامی گروه های آموزشی
_آشنایی با کانون ها و تشکل های دانشجویی
_بازدید از شهرک سینمایی غزالی

* حضور همه دانشجویان جدیدالورود در تمام مقاطع تحصیلی الزامی است.
* برای ثبت نام به دفتر امور فرهنگی مراجعه و یا به آی دی تلگرامی @moarefe96 پیام دهید.

معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صدا و سیما

بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.
روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما در خصوص انتشار اظهاراتی غیر دقیق با موضوع استخدام دانش‌آموختگان این دانشگاه اطلاعیه ای به این شرح صادر کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما به مناسبت بازگشت همه رشته‌های این دانشگاه به دفترچه آزمون کارشناسی ارشد توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پیامی به شرح ذیل صادر کرد.
کلیه رشته های دانشگاه صدا و سیما به دفترچه انتخاب رشته سازمان سنجش آموزش کشور بازگشت.