تعداد بازدید : 365 - تاریخ خبر : 1396/07/10 - 12:44
روابط عمومی دانشگاه
انتصاب در دانشگاه صدا وسیما

رئیس دانشگاه صدا وسیما در حکمی دکتر داود نعمتی انارکی را به سمت سرپرست معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه و محسن شاکری نژاد را به سمت سرپرست معاونت آموزش و پژوهش دانشکده ارتباطات و رسانه منصوب کرد.

در حکم دکتر نعمتی انارکی آمده است:

بروز رسانی و ارتقاء کیفی آموزش ها، بهینه سازی فرایندهای ار ائه خدمات آموزشی و تحصیلات تکمیلی،  بازنگری رشته های موجود و راه اندازی رشته ها و گرایش های جدید متناسب با اولویت ها، ارتقاء سطح علمی پایان نامه ها متناسب با نیازهای سازمان، تقویت نظم، احترام و انضباط در محیط آموزشی و اداری،  گسترش ارتباط و تعامل موثر با وزارت علوم تحقیقات و فناوری و فراهم آوردن مقدمات تفکیک معاونت آموزشی و معاونت پژوهشی در ساختار اداری دانشگاه از جمله اولویت‌های آن معاونت است.

دکتر شهاب اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا و سیما از تلاش  آقایان دکتر مجتبی رضوی طوسی معاون سابق آموزش و پژوهش دانشگاه و دکتر جواد طباخی معاون سابق  آموزش و پژوهش دانشکده ارتباطات و رسانه در مدت تصدی مسئولیت های فوق قدردانی و برای آنان از درگاه خداوند متعال توفیق روز افزون آرزو کرده است.

دکترداود نعمتی انارکی حکم انتصاب(جهت رویت تصویر در اندازه واقعی کلیک کنید)
دکتر محسن شاکری نژاد حکم انتصاب(جهت رویت تصویر در اندازه واقعی کلیک کنید)

رئیس دانشگاه صدا وسیما در حکمی مسعود طالبی را به سمت سرپرست اداره کل آموزش دانشگاه و دکتر محمد علی سبقتی به سمت سرپرست گروه فناوری ارتباطات و اطلاعات دانشکده ف...
نخستین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه صدا و سیما با حضور اعضای جدید، برگزار شد.
نشست گرامیداشت شاعر نامدار و بلند آوازه ایران زمین، خواجه حافظ شیرازی در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
تجلیل از استادان و پیشکسوتان علوم ارتباطات کشور در چهارمین همایش بین المللی مدیریت رسانه
آیین تودیع و معارفه رییس دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا وسیما در سالن آمفی تئاتر این دانشکده در شهر قم برگزار شد.