تعداد بازدید : 708 - تاریخ خبر : شنبه 1 مهر 1396 - 11:53
تجلیل از آقای داوود میرباقری، کارگردان برجسته میهن اسلامی
تجلیل از آقای داوود میرباقری، کارگردان برجسته میهن اسلامی و خالق آثار ماندگار " امام علی ع" و " مختار" و اهدا لوح و حمایل استاد افتخاری دانشگاه صدا و سیما به ایشان در مراسم آغاز سال تحصیلی.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما روز مهندس برای نخستین بار و به همت و برنامه ریزی انجمن علمی برق دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
کارگردان انیمیشن «جم شید» شخصیت پادشاه ایرانی را چند بعدی دانست و کاراکتر هنری وی را خاکستری توصیف کرد.
دانشگاه صدا و سیما شاهد حضور هنرمندان و استادان از چندین دانشگاه و دانشکده هنری و استودیوهای فعال کشوری در بخش گرافیک و جلوه های دیجیتالی در هفته انیمیشن خواهد ...
نخستین المپیاد ورزشی دانشجویی دانشگاه صدا وسیما در 17 رشته و در دو گروه برادران و خواهران در حال برگزاری است.
رییس دانشگاه صدا و سیما در احکامی جداگانه چهار انتصاب جدید را در بخش های مختلف این دانشگاه تعیین کرد.