تعداد بازدید : 2189 - تاریخ خبر : جمعه 31 شهریور 1396 - 01:11
اطلاعیه
آیین آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه صدا و سیما صبح روز شنبه اول مهر برگزار می‌شود.

همراه با تجلیل از پیش‌کسوتان دانشگاه، تقدیر از دانش‌آموختگان برتر و معرفی استادان افتخاری جدید.
روابط عمومی دانشگاه صدا وسیما

مدیر علمی و دانشگاهی سی‌وششمین جشنواره جهانی فیلم فجر از حضور دو استاد مطالعات فیلم جهان در جشنواره جهانی فیلم فجر خبر داد.
مدرس بین المللی علم تدوین، رمز موفقیت تدوینگران سینما و تلویزیون را برخورداری از سه عامل دانش تئوریک، تجربه مفید و نگاه پویا و درونی توصیف کرد.
پرپینانی، تدوینگر نامی جهان با حضور در دانشگاه صدا و سیما از هنر تدوین و تجربیات خود در قالب کارگاهی آموزشی برای استادان و دانشجویان خواهد گفت.
تصویربردار و مستندساز فرانسوی گفت: با آنکه سالها در بسیاری از کشورهای جهان فیلمبرداری کرده و در بسیاری از دانشگاه ها تدریس کرده ام اما هنوز خود را با افتخار دان...
کارگاه آموزشی «فیلیپ راس» تصویربردار مستند «اقیانوس» و سریال تلویزیونی « کاملوت» در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.