تعداد بازدید : 2391 - تاریخ خبر : جمعه 31 شهریور 1396 - 01:11
اطلاعیه
آیین آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه صدا و سیما صبح روز شنبه اول مهر برگزار می‌شود.

همراه با تجلیل از پیش‌کسوتان دانشگاه، تقدیر از دانش‌آموختگان برتر و معرفی استادان افتخاری جدید.
روابط عمومی دانشگاه صدا وسیما

بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.
روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما در خصوص انتشار اظهاراتی غیر دقیق با موضوع استخدام دانش‌آموختگان این دانشگاه اطلاعیه ای به این شرح صادر کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما به مناسبت بازگشت همه رشته‌های این دانشگاه به دفترچه آزمون کارشناسی ارشد توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پیامی به شرح ذیل صادر کرد.
کلیه رشته های دانشگاه صدا و سیما به دفترچه انتخاب رشته سازمان سنجش آموزش کشور بازگشت.