تعداد بازدید : 2141 - تاریخ خبر : جمعه 24 شهریور 1396 - 05:00
اطلاعیه
پیرو اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور، آخرین مهلت برای پذیرش از متقاضیان ورود به دانشگاه در مقطع کاردانی حرفه ای ورودی مهر ٩٦، پنج شنبه ٢٣ شهریور ماه می باشد.

بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.
روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما در خصوص انتشار اظهاراتی غیر دقیق با موضوع استخدام دانش‌آموختگان این دانشگاه اطلاعیه ای به این شرح صادر کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما به مناسبت بازگشت همه رشته‌های این دانشگاه به دفترچه آزمون کارشناسی ارشد توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پیامی به شرح ذیل صادر کرد.
کلیه رشته های دانشگاه صدا و سیما به دفترچه انتخاب رشته سازمان سنجش آموزش کشور بازگشت.