تعداد بازدید : 2011 - تاریخ خبر : جمعه 24 شهریور 1396 - 05:00
اطلاعیه
پیرو اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور، آخرین مهلت برای پذیرش از متقاضیان ورود به دانشگاه در مقطع کاردانی حرفه ای ورودی مهر ٩٦، پنج شنبه ٢٣ شهریور ماه می باشد.

مدیر علمی و دانشگاهی سی‌وششمین جشنواره جهانی فیلم فجر از حضور دو استاد مطالعات فیلم جهان در جشنواره جهانی فیلم فجر خبر داد.
مدرس بین المللی علم تدوین، رمز موفقیت تدوینگران سینما و تلویزیون را برخورداری از سه عامل دانش تئوریک، تجربه مفید و نگاه پویا و درونی توصیف کرد.
پرپینانی، تدوینگر نامی جهان با حضور در دانشگاه صدا و سیما از هنر تدوین و تجربیات خود در قالب کارگاهی آموزشی برای استادان و دانشجویان خواهد گفت.
تصویربردار و مستندساز فرانسوی گفت: با آنکه سالها در بسیاری از کشورهای جهان فیلمبرداری کرده و در بسیاری از دانشگاه ها تدریس کرده ام اما هنوز خود را با افتخار دان...
کارگاه آموزشی «فیلیپ راس» تصویربردار مستند «اقیانوس» و سریال تلویزیونی « کاملوت» در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.