تعداد بازدید : 3388 - تاریخ خبر : شنبه 11 شهریور 1396 - 01:50
روابط عمومی دانشگاه
قابل توجه پذیرفته‌شدگان نهایی مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه صدا و سیما

قابل توجه پذیرفته‌شدگان نهایی مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه صدا و سیما:

ضمن عرض تبریک به مناسبت قبولی شما عزیزان، به آگاهی می‌رساند زمان ثبت نام حضوری روز سه‌شنبه مورخ 1396/6/21 لغایت روز چهارشنبه مورخ 1396/6/22 می‌باشد.

اداره کل آموزش دانشگاه صدا و سیما

مدیر علمی و دانشگاهی سی‌وششمین جشنواره جهانی فیلم فجر از حضور دو استاد مطالعات فیلم جهان در جشنواره جهانی فیلم فجر خبر داد.
مدرس بین المللی علم تدوین، رمز موفقیت تدوینگران سینما و تلویزیون را برخورداری از سه عامل دانش تئوریک، تجربه مفید و نگاه پویا و درونی توصیف کرد.
پرپینانی، تدوینگر نامی جهان با حضور در دانشگاه صدا و سیما از هنر تدوین و تجربیات خود در قالب کارگاهی آموزشی برای استادان و دانشجویان خواهد گفت.
تصویربردار و مستندساز فرانسوی گفت: با آنکه سالها در بسیاری از کشورهای جهان فیلمبرداری کرده و در بسیاری از دانشگاه ها تدریس کرده ام اما هنوز خود را با افتخار دان...
کارگاه آموزشی «فیلیپ راس» تصویربردار مستند «اقیانوس» و سریال تلویزیونی « کاملوت» در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.