تعداد بازدید : 3512 - تاریخ خبر : شنبه 11 شهریور 1396 - 01:50
روابط عمومی دانشگاه
قابل توجه پذیرفته‌شدگان نهایی مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه صدا و سیما

قابل توجه پذیرفته‌شدگان نهایی مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه صدا و سیما:

ضمن عرض تبریک به مناسبت قبولی شما عزیزان، به آگاهی می‌رساند زمان ثبت نام حضوری روز سه‌شنبه مورخ 1396/6/21 لغایت روز چهارشنبه مورخ 1396/6/22 می‌باشد.

اداره کل آموزش دانشگاه صدا و سیما

بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.
روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما در خصوص انتشار اظهاراتی غیر دقیق با موضوع استخدام دانش‌آموختگان این دانشگاه اطلاعیه ای به این شرح صادر کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما به مناسبت بازگشت همه رشته‌های این دانشگاه به دفترچه آزمون کارشناسی ارشد توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پیامی به شرح ذیل صادر کرد.
کلیه رشته های دانشگاه صدا و سیما به دفترچه انتخاب رشته سازمان سنجش آموزش کشور بازگشت.