تاریخ خبر:‌یکشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۶ - بازدید:‌۳۶۹۶
اطلاعیه
جلسه دفاع از پایان نامه عنوان : ارائه یک روش برای بهبود زمانبندی شبکه های LTE و بررسی تاثیر آن بر کیفیت سرویس دانشجو: سعید مسلم خانی نعمتی
جلسه دفاع از پایان نامه رشته : مخابرات -سیستم

اطلاعیه

جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد

عنوان پایان نامه :

نظری:« ارائه یک روش برای بهبود زمانبندی شبکه های LTE و بررسی تاثیر آن بر کیفیت سرویس»

دانشجو: سعید مسلم خانی نعمتی

رشته : مخابرات - سیستم

استاد راهنما: دکتر محمد بهدادفر

استاد مشاور: دکتر محمدرضا نوری فرد

استادان داور: دکتر تورج شبانیان- دکتر سبقتی

مدیر جلسه : دکتر بابک حاجی باقز نائینی

دوشنبه  مورخ 96/05/30 ساعت 14:30

سالن  نمایش یک کتابخانه

نشست تخصصی «سینما در گام دوم انقلاب»  با حضور بهروز افخمی در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
نشست «رسانه ملّی در گام دوم انقلاب اسلامی» با حضور دکتر جلال غفاری مدیر شبکه افق سیما در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
نشست «مطبوعات و خبرگزاری‌ها در گام دوم انقلاب اسلامی» یکشنبه 22 اردیبهشت ماه با حضور سه تن از مدیران مطبوعات و خبرگزاری‌ها در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
دکتر اسفندیاری ضمن گرامیداشت هفته معلم اظهار داشت: در تعامل با سازمان به نقاط مطلوبی رسیده ایم که حوزه پژوهش یکی آنهاست.با افزایش بودجه پژوهش، مسیر هموارتر شد...
روسای دانشگاه صدا و سیما و سازمان هنری اوج تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.