تعداد بازدید : 2161 - تاریخ خبر : یکشنبه 29 مرداد 1396 - 12:53
اطلاعیه
جلسه دفاع از پایان نامه عنوان : ارائه یک روش برای بهبود زمانبندی شبکه های LTE و بررسی تاثیر آن بر کیفیت سرویس دانشجو: سعید مسلم خانی نعمتی
جلسه دفاع از پایان نامه رشته : مخابرات -سیستم

اطلاعیه

جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد

عنوان پایان نامه :

نظری:« ارائه یک روش برای بهبود زمانبندی شبکه های LTE و بررسی تاثیر آن بر کیفیت سرویس»

دانشجو: سعید مسلم خانی نعمتی

رشته : مخابرات - سیستم

استاد راهنما: دکتر محمد بهدادفر

استاد مشاور: دکتر محمدرضا نوری فرد

استادان داور: دکتر تورج شبانیان- دکتر سبقتی

مدیر جلسه : دکتر بابک حاجی باقز نائینی

دوشنبه  مورخ 96/05/30 ساعت 14:30

سالن  نمایش یک کتابخانه

مدیریت تحصیلات تکمیلی در خبری اعلام کرد؛ دانشگاه صداوسیما به منظور یکسان سازی شیوه نگارش و انتشار پایان نامه ها، بر مبنای بخشنامه وزارت علوم عمل خواهد کرد.
بخشی از آثار تولید تلویزیونی دانشجویان دانشکده تولید رادیو و تلویزیون دانشگاه صدا و سیما به صورت کلیپی کوتاه تهیه شد.
سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی نخستین دوره جشنواره ملی و بین المللی نماهنگ برگزار می کند.
بر اساس اعلام معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، تسهیلات رفاهی- دانشجویی دانشجویان روزانه این دانشگاه به شرح ذیل است.
داوطلبان آزمون سراسری سال 1397 و علاقمندان به ادامه تحصیل در دانشگاه صدا و سیما از طریق لینک زیر می توانند با دانشکده ها و فعالیت های علمی، آموزشی و مهارتی این ...