تعداد بازدید : 761 - تاریخ خبر : پنج شنبه 19 مرداد 1396 - 02:47
روابط عمومی دانشگاه
سخنرانی دکتر اسفندیاری در سومین نشست مسئولان اتحادیه انجمن های اسلامی
رئیس دانشگاه صداو سیما در سومین نشست مسئولان استانی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان گفت: مسئولان اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان سراسر کشور می‌توانند با شناسایی و معرفی نیروهای نخبه به دانشگاه صدا و سیما گامی مهم در جهت تقویت جبهه فرهنگی و هنری انقلاب اسلامی بردارند.

به گزارش روابط‌عمومی و امور بین‌الملل دفترمرکزی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان، دکتر اسفندیاری رئیس دانشگاه صداوسیما در سومین نشست مسئولان اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان سراسر کشور گفت: استعدادهای هنری باید جذب جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی شوند زیرا در این عرصه نیروهای خلاق و توانمند بسیار کم داریم. متاسفانه بسیاری از نوجوانان متدین و انقلابی که دارای ذوق و استعداد هنری هستند به سمت رشته‌های دیگر هدایت می‌شوند و استعدادهای آنان دفن می‌شود و تبدیل به تولید کننده اثر هنری نمی‌شوند.

رئیس دانشگاه صداوسیما گفت: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی اقشار مذهبی کمتر به سمت هنر سوق پیدا می‌کردند ولی بعد از انقلاب برخی جوانان انقلابی و مذهبی احساس تکلیف کردند که باید  هویت‌ها و ارزش‌های انقلاب اسلامی را به تصویر بکشند و سینمای دفاع مقدس محصول همین افراد بود. اکنون با توجه به رسانه‌های جدید و جبهه وسیع دشمن نیاز به ورود گسترده نیروهای انقلابی و مذهبی در این مسیر حس می‌شود.

اسفندیاری خاطر نشان کرد: اگر حاتمی‌کیا و آثار او نبود چگونه می‌خواستیم هویت و شخصیت یک بسیجی را برای نسل جدید معرفی کنیم؟ اگر فیلم آژانس شیشه‌ای نبود چگونه می‌توانستیم شخصیت‌هایی مثل عباس و حاج کاظم را به نسل‌های آینده انقلاب معرفی کنیم؟

وی گفت: اگر بعد از پیروزی انقلاب اسلامی این افراد احساس تکلیف نمی‌کردند و فیلم‌های دفاع مقدس را نمی‌ساختند ما چگونه این میراث فرهنگی انقلاب اسلامی را به جهان معرفی می‌کردیم؟

رئیس دانشگاه صدا و سیما گفت: ملتی که تصویر نداشته باشد به راحتی نابود می‌شود و ما اگر نتوانیم تصویری از خود ارائه دهیم دیگران تصویر مطلوب خودشان را از ما ارائه می‌کنند.

وی گفت: امروز آن چیزی که رسانه‌ای نشود مانند این است که اصلا وجود ندارد و اهمیت تصویر از واقعیت بیشتر شده است. اگر به بقای جمهوری اسلامی فکر می‌کنیم نمی‌توانیم به بازنمایی و رسانه‌ای شدن آن فکر نکنیم. چه کسی می‌خواهد مسئولیت بازنمایی هویت‌های انقلاب اسلامی را به عهده بگیرد؟ آن هم در دنیایی که جنگ هویت‌ها و تکثر بازنمایی‌ها همراه با تکنولوژی‌های نوین رسانه‌ای وجود دارد و کشورهای دیگر شبانه‌روز در حال فعالیت هستند.

اسفندیاری خاطرنشان کرد: دانشگاه صدا و سیما محیط و شرایط آماده‌ای دارد تا جوانانی که دغدغه مذهبی و انقلابی دارند وارد آن شوند و آموز‌های لازم را ببینند و بتوانند در عرصه هنر فعالیت کنند.

رئیس دانشگاه صداو سیما گفت: مسئولان اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان سراسر کشور نیز می‌توانند با شناسایی و معرفی نیروهای نخبه و مستعد به دانشگاه صدا و سیما گامی مهم در جهت تقویت جبهه فرهنگی و هنری انقلاب اسلامی بردارند.

دانشگاه را در کنار بهترین و مجرب ترین استادان و هنرمندان صدا و سیما تجربه کنید.
گرافیست و مدرس علم انیمیشن، داشتن سبکی مستقل در انیمیشن سازی را ضرورتی برای هویت بصری تولیدات داخلی قلمداد کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما روز مهندس برای نخستین بار و به همت و برنامه ریزی انجمن علمی برق دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود
کارگردان انیمیشن «جم شید» شخصیت پادشاه ایرانی را چند بعدی دانست و کاراکتر هنری وی را خاکستری توصیف کرد.
دانشگاه صدا و سیما شاهد حضور هنرمندان و استادان از چندین دانشگاه و دانشکده هنری و استودیوهای فعال کشوری در بخش گرافیک و جلوه های دیجیتالی در هفته انیمیشن خواهد ...