تعداد بازدید : 774 - تاریخ خبر : چهارشنبه 18 مرداد 1396 - 08:57
روابط عمومی دانشگاه
مرکز علمی کاربردی رسانه باید در آموزش‌ مهارت‌های حرفه‌ای نوین رسانه‌ای پیشگام باشد
رییس دانشگاه صدا و سیما بر هدف‌مندی و به‌روزرسانی خدمات آموزشی مرکز علمی کاربردی رسانه تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اسفندیاری در بازدید از این مرکز گفت: تأمین آموز‌ش‌های تخصصی نیروی انسانی رسانه ملی، فلسفه وجودی دانشگاه صدا و سیما و مراکز علمی وابسته به آن است و در شرایطی که با کاهش جمعیت دانشجویان در کشور مواجهیم اگر دانشگاهی نتواند به نیازهای جدید موجود پاسخ دهد به طور طبیعی از چرخه آموزشی کشور حذف خواهد شد.

دکتر اسفندیاری سرعت نو به نو شدن و پیشرفت علوم رسانه و تحول فن‌آوری‌های ارتباطات و اطلاعات را شگفت آور دانست و افزود: در این شرایط، پاسخگویی به موقع و مناسب به نیازهای تخصصی و حرفه ای صدا و سیما در مواجهه با امواج تحولات رسانه‌ای ضرورتی اجتناب ناپذیر است.

رییس دانشگاه صدا و سیما، نقش مرکز علمی کاربردی رسانه را در پاسخ به نیازهای آموزشی جدید و فوری رسانه پر رنگ دانست و افزود: این مرکز با مزیت نسبی که در راه‌اندازی سریع رشته‌ها و دوره‌های آموزشی جدید دارد باید با شناسایی و تشخیص نیازها و تأسیس رشته های خاص و انحصاری در تربیت نیروهای حرفه ای مورد نیاز در حوزه های هنر، رسانه، فنی و مهندسی و نیز مهارت‌های کسب و کار در عرصه هنر و رسانه پیشگام باشد.

دکتر اسفندیاری ضمن تقدیر از زحمات و خدمات آقای شیخان در مدت تصدی مسئولیت این مرکز گفت: امیدواریم آقای بیات رئیس جدید این مرکز هم با توجه به صلاحیت علمی و سابقه دیرینه در رسانه ملی و تعهد حرفه‌ای که دارند در پیشرفت و اعتلای این مرکز موفق باشند.

رییس جدید مرکز علمی کاربردی دانشگاه صدا و سیما هم با ارائه گزارشی از ظرفیت های علمی، آموزشی و دانشجویی این مرکز گفت: هم اکنون یک هزار و ۷۶۹ دانشجو در ۲۸ رشته مقاطع کارشناسی و کاردانی در مرکز علمی کاربردی رسانه مشغول تحصیل هستند.

بیات افزود: ارتقاء بنیه علمی و آموزشی، به روزرسانی رشته های تحصیلی و نیازسنجی و تأسیس رشته های جدید، متناسب با نیازهای روز جامعه و رسانه ملی در دستور کار مرکز علمی کاربردی رسانه قرار دارد.

وی ابراز امید واری کرد: با حل برخی مشکلات ساختاری و اداری، این مرکز بتواند به اهداف و مأموریت ذاتی خود در ارائه آموزش‌های کاربردی مورد نیاز سازمان صدا و سیما نایل شود.

مرکز علمی کاربردی رسانه، زیر مجموعه دانشگاه صدا و سیما با بهره مندی از استودیوهای صدا و تصویر و کارگاه های مختلف فنی و انفورماتیک، در 28 رشته تحصیلی و گرایش های فنی و مهندسی، فرهنگ و هنر و مدیریت خدمات اجتماعی، دانشجو می پذیرد.

دانشگاه را در کنار بهترین و مجرب ترین استادان و هنرمندان صدا و سیما تجربه کنید.
گرافیست و مدرس علم انیمیشن، داشتن سبکی مستقل در انیمیشن سازی را ضرورتی برای هویت بصری تولیدات داخلی قلمداد کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما روز مهندس برای نخستین بار و به همت و برنامه ریزی انجمن علمی برق دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود
کارگردان انیمیشن «جم شید» شخصیت پادشاه ایرانی را چند بعدی دانست و کاراکتر هنری وی را خاکستری توصیف کرد.
دانشگاه صدا و سیما شاهد حضور هنرمندان و استادان از چندین دانشگاه و دانشکده هنری و استودیوهای فعال کشوری در بخش گرافیک و جلوه های دیجیتالی در هفته انیمیشن خواهد ...