تعداد بازدید : 711 - تاریخ خبر : یکشنبه 15 مرداد 1396 - 05:12
روابط عمومی دانشگاه
تشکیل جلسه کمیسیون دائمی هیأت امناء دانشگاه صدا و سیما
نخستین جلسه کمیسیون دائمی هیأت امناء دانشگاه صدا و سیما در دوره جدید با حضور همه اعضاء برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، آقایان، مهندس شهریاری معاون منابع مالی و سرمایه انسانی رسانه ملی، دکتر دارابی معاون امور استان‌ها و عضو هیأت علمی دانشگاه، دکتر رضی معاون پژوهش، برنامه ریزی و نظارت و عضو هیأت علمی دانشگاه، دکتر خجسته عضو هیأت امناء و هیأت علمی دانشگاه، دکتر مظاهری نماینده سازمان مدیریت و برنامه ریزی در هیأت امناء و عضو هیأت علمی دانشگاه، دکتر ضابطی جهرمی استاد تمام دانشگاه، دکتر رضایی نماینده وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری و دکتر اسفندیاری رییس دانشگاه صدا و سیما عضو کمیسیون دائمی هیأت امنای دانشگاه صدا و سیما هستند.

در این جلسه در باره برنامه راهبردی دانشگاه، بودجه سال ۹۶، ساختار تشکیلاتی جدید دانشگاه، آیین‌نامه‌های اداری و مالی، تقاضای تمدید خدمت رسمی آزمایشی و تعویق بازنشستگی برخی استادان و جذب هیأت علمی جدید بحث و گفتگو و تصمیماتی اتخاذ شد.

ادامه مذاکره درباره برخی موضوعات به جلسه آینده موکول شد.

دانشگاه را در کنار بهترین و مجرب ترین استادان و هنرمندان صدا و سیما تجربه کنید.
گرافیست و مدرس علم انیمیشن، داشتن سبکی مستقل در انیمیشن سازی را ضرورتی برای هویت بصری تولیدات داخلی قلمداد کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما روز مهندس برای نخستین بار و به همت و برنامه ریزی انجمن علمی برق دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود
کارگردان انیمیشن «جم شید» شخصیت پادشاه ایرانی را چند بعدی دانست و کاراکتر هنری وی را خاکستری توصیف کرد.
دانشگاه صدا و سیما شاهد حضور هنرمندان و استادان از چندین دانشگاه و دانشکده هنری و استودیوهای فعال کشوری در بخش گرافیک و جلوه های دیجیتالی در هفته انیمیشن خواهد ...