تاریخ خبر:‌شنبه ۷ مرداد ۱۳۹۶ - بازدید:‌۴۲۶۴
اطلاعیه
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو :سجاد صبحی امجد عنوان: بهبود روش ترمیم تصویر مبتنی بر نمونه با کاهش فضای جستجو
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد

اطلاعیه

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: بهبود روش ترمیم تصویر مبتنی بر نمونه با کاهش فضای جستجو

دانشجو: سجاد صبحی امجد

رشته:  مهندسی مخابرات     گرایش : سیستم

استاد راهنما : خانم دکتر اعظم باستان فرد

استادان داور: خانم مهندس لیلی احسان- خانم دکتر شهر کسائی

مدیرجلسه : دکتربابک حاجی باقز نائینی

روز دو شنبه 9/5/96 ساعت 10

مکان : نمایش یک کتابخانه

مرکز کارآفرینی، رشد و نوآوری دانشگاه به منظور آشنایی و ارتباط موثر دانشجویان با محیط های کسب و کار نوپا و موفق ملی  تور آشنایی با مجموعه ابرآروان را برگزار نمو...
مدیریت کارآفرینی دانشگاه با برگزاری تور بازدید از شرکت سینما تیکت، گامی‌برای آشنایی استادان و دانشجویان با کسب و کارهای سینما و رسانه برداشت.
دانشگاه صدا و سیما در دانشگاه کربلا مدیریت نشست ظرفیت های اربعین را برعهده خواهد داشت.
رئیس دانشگاه صدا و سیما گفت: داشتن شبکه یکی از اهداف تشکیل مباحث علمی است و در حاشیه همایش بین المللی جایزه المصطفی شبکه سازی انجام می‌شود.
جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)