تعداد بازدید : 316 - تاریخ خبر : 1396/04/21 - 04:53
روابط عمومی دانشگاه
آغاز نصب تجهیزات اینترنت خوابگاه های دانشگاه صدا و سیما
نصب لینک وایرلس و تجهیزات سرویس های اینترنتی خوابگاه های دانشگاه صدا و سیما آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما مدیر خدمات فنی و انفورماتیک این دانشگاه گفت: نصب این تجهیزات از خوابگاه شهید آوینی آغاز شده است و تا آغاز سال تحصیلی جدید خوابگاه های شهید نظام دوست و فاطمه الزهرای خواهران نیز از این امکانات بهره مند خواهند شد.
مهندس غائبی افزود: با نصب لینک وایرلس و تجهیزات فنی جدید، مشکل اختلالات اینترنتی خوابگاه ها، حل خواهد شد.
بعد مسافت و ساختمان های بلند مرتبه حد فاصل ساختمان مرکزی دانشگاه صدا و سیما و خوابگاه ها در گذشته ارتباطات اینترنتی خوابگاه ها را مختل کرده بود.

مدیر خدمات فنی و انفور ماتیک دانشگاه صدا و سیما با تشکر از همکاری و حمایت مدیران و کارشناسان انفورماتیک سازمان،
ابراز امیدواری کرد: با نصب و راه اندازی تجهیزات جدید و ارایه خدمات اینترنتی، دانشجویان گرامی، بیش از پیش از سرویس دهی مناسب، بهره من شوند.

کتاب «رادیو در عصر دوم» تالیف دکتر محمد اخگری و کتاب «جامعه شناسی انتقادی تبلیغات تجاری» در انتشارات دانشگاه صداوسیما منتشر شد
آیین آغاز سال تحصیلی97 - 1396 با حضور استادان و دانشجویان دانشگاه صدا وسیما برگزار شد.
جدول زمان بندی مراجعه داوطلبان آزمون سراسری سال 1396 به دانشگاه صدا و سیما
طی حکمی از سوی دکتر علی عسکری رئیس سازمان صدا و سیما و رئیس هیأت امنای دانشگاه صدا و سیما، دکتر شهاب اسفندیاری به سمت «رئیس دانشگاه صدا و سیما» منصوب شد.
تجلیل از آقای داوود میرباقری، کارگردان برجسته میهن اسلامی و خالق آثار ماندگار " امام علی ع" و " مختار" و اهدا لوح و حمایل استاد افتخاری دانشگاه صدا و سیما به ای...