تعداد بازدید : 632 - تاریخ خبر : چهارشنبه 21 تیر 1396 - 04:53
روابط عمومی دانشگاه
آغاز نصب تجهیزات اینترنت خوابگاه های دانشگاه صدا و سیما
نصب لینک وایرلس و تجهیزات سرویس های اینترنتی خوابگاه های دانشگاه صدا و سیما آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما مدیر خدمات فنی و انفورماتیک این دانشگاه گفت: نصب این تجهیزات از خوابگاه شهید آوینی آغاز شده است و تا آغاز سال تحصیلی جدید خوابگاه های شهید نظام دوست و فاطمه الزهرای خواهران نیز از این امکانات بهره مند خواهند شد.
مهندس غائبی افزود: با نصب لینک وایرلس و تجهیزات فنی جدید، مشکل اختلالات اینترنتی خوابگاه ها، حل خواهد شد.
بعد مسافت و ساختمان های بلند مرتبه حد فاصل ساختمان مرکزی دانشگاه صدا و سیما و خوابگاه ها در گذشته ارتباطات اینترنتی خوابگاه ها را مختل کرده بود.

مدیر خدمات فنی و انفور ماتیک دانشگاه صدا و سیما با تشکر از همکاری و حمایت مدیران و کارشناسان انفورماتیک سازمان،
ابراز امیدواری کرد: با نصب و راه اندازی تجهیزات جدید و ارایه خدمات اینترنتی، دانشجویان گرامی، بیش از پیش از سرویس دهی مناسب، بهره من شوند.

دانشگاه را در کنار بهترین و مجرب ترین استادان و هنرمندان صدا و سیما تجربه کنید.
گرافیست و مدرس علم انیمیشن، داشتن سبکی مستقل در انیمیشن سازی را ضرورتی برای هویت بصری تولیدات داخلی قلمداد کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما روز مهندس برای نخستین بار و به همت و برنامه ریزی انجمن علمی برق دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود
کارگردان انیمیشن «جم شید» شخصیت پادشاه ایرانی را چند بعدی دانست و کاراکتر هنری وی را خاکستری توصیف کرد.
دانشگاه صدا و سیما شاهد حضور هنرمندان و استادان از چندین دانشگاه و دانشکده هنری و استودیوهای فعال کشوری در بخش گرافیک و جلوه های دیجیتالی در هفته انیمیشن خواهد ...