تعداد بازدید : 1325 - تاریخ خبر : چهارشنبه 21 تیر 1396 - 10:51
اطلاعیه
جلسه دفاع از پایان نامه دانشجو: سید محمدهادی قاسم تبار گنجی بازنمایی روابط خانوادگی در مجموعه تلویزیونی پایتخت
جلسه دفاع از پایان نامه دانشجو: سید محمدهادی قاسم تبار گنجی

اطلاعیه

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: بازنمایی روابط خانوادگی در مجموعه تلویزیونی پایتخت

دانشجو: سید محمدهادی قاسم تبار گنجی

رشته:  ارتباطات     گرایش : تحقیق

استاد راهنما : دکتر محمدعلی هرمزی زاده

استاد مشاور: دکتر سیاوش صلواتیان

استادان داور: دکترسید وحیدعقیلی- دکتر ابراهیم فتحی

مدیرجلسه : دکترمحسن شاکری نژاد

روز سه شنبه  96/4/26 ساعت 17

مکان : نمایش یک کتابخانه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما روز مهندس برای نخستین بار و به همت و برنامه ریزی انجمن علمی برق دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
کارگردان انیمیشن «جم شید» شخصیت پادشاه ایرانی را چند بعدی دانست و کاراکتر هنری وی را خاکستری توصیف کرد.
دانشگاه صدا و سیما شاهد حضور هنرمندان و استادان از چندین دانشگاه و دانشکده هنری و استودیوهای فعال کشوری در بخش گرافیک و جلوه های دیجیتالی در هفته انیمیشن خواهد ...
نخستین المپیاد ورزشی دانشجویی دانشگاه صدا وسیما در 17 رشته و در دو گروه برادران و خواهران در حال برگزاری است.
رییس دانشگاه صدا و سیما در احکامی جداگانه چهار انتصاب جدید را در بخش های مختلف این دانشگاه تعیین کرد.