تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۲۱ تیر ۱۳۹۶ - بازدید:‌۳۴۳۰
اطلاعیه
جلسه دفاع از پایان‌نامه دانشجو: محمدرضا تیماجچی ارزیابی برنامه خبری» صرفاً جهت اطلاع « از منظر اخلاق اسلامی از دیدگاه کارشناسان »
جلسه دفاع از پایان‌نامه دانشجو: محمدرضا تیماجچی رشته: روزنامه نگاری

اطلاعیه

جلسه دفاع از پایان‌نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: « ارزیابی برنامه خبری» صرفاً جهت اطلاع « از منظر اخلاق اسلامی از دیدگاه کارشناسان »

دانشجو: محمدرضا تیماجچی

رشته:  روزنامه نگاری

استاد راهنما : دکتر مجید ملکی تبار

استاد مشاور: دکتر سیدمجتبی رضوی طوسی

استادان داور: دکترمحمدقلی میناوند- دکتر سید محمد مهدی موسوی مهر

مدیرجلسه : دکتر ابراهیم فتحی

روز دوشنبه 96/04/26   ساعت 15

مکان : نمایش یک کتابخانه

نشست تخصصی «سینما در گام دوم انقلاب»  با حضور بهروز افخمی در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
نشست «رسانه ملّی در گام دوم انقلاب اسلامی» با حضور دکتر جلال غفاری مدیر شبکه افق سیما در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
نشست «مطبوعات و خبرگزاری‌ها در گام دوم انقلاب اسلامی» یکشنبه 22 اردیبهشت ماه با حضور سه تن از مدیران مطبوعات و خبرگزاری‌ها در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
دکتر اسفندیاری ضمن گرامیداشت هفته معلم اظهار داشت: در تعامل با سازمان به نقاط مطلوبی رسیده ایم که حوزه پژوهش یکی آنهاست.با افزایش بودجه پژوهش، مسیر هموارتر شد...
روسای دانشگاه صدا و سیما و سازمان هنری اوج تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.