تعداد بازدید : 1044 - تاریخ خبر : دوشنبه 19 تیر 1396 - 01:17
اداره کل آموزش
اطلاعیه عودت هزینه ثبت نام داوطلبان آزمون تحصیلات تکمیلی 1396
به اطلاع آن دسته از داوطلبان آزمون تحصیلات تکمیلی 1396 که در سیستم جامع دانشگاهی گلستان ثبت نام نموده اند، اما از طرف سازمان سنجش به عنوان معرفی‌شدگان چندبرابر ظرفیت رشته‌های شرایط خاص دانشگاه صدا و سیما اعلام نشده‌اند، می‌رساند:

درخواست استرداد وجه ثبت‌نام خود را منحصراً بصورت کتبی و صرفاً در قالب فرم زیر از روز سه‌شنبه مورخ 1396/4/20 لغایت روز چهارشنبه مورخ1396/4/21 از طریق دورنگار (22652853) به اداره کل آموزش دانشگاه ارسال و از پیگیری حضوری و یا تلفنی پرهیز نمایند.

لازم به ذکر است که استرداد وجه ثبت نام تا تاریخ 31/5/1396 منحصراً به شماره حساب بانکی داوطلب، مندرج در فرم انجام خواهد گرفت و درصورتی که تا تاریخ مذکور، درخصوص استرداد وجه، اقدامی بعمل نیاید می توانند با تلفن 22168512 تماس حاصل نمایند.

فرم عودت وجه ثبت نام را از اینجا دریافت کنید

اداره کل آموزش دانشگاه صدا و سیما

استاد بین المللی هنرانیمیشن، ظرفیت های تدریس و فراگیری این هنر را در دانشگاه صدا و سیما بسیار خوب دانست و گفت: نباید به وضع موجود اکتفا کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما همزمان با پایان دوره 4 روزه کارگاه انیمیشن فیلم کوتاه با تدریس استاد فرانسوی این هنر از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.
با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما تعدادی از استادان این دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، مورد تکریم و قدردانی قرار گرفتند.
بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.