تعداد بازدید : 574 - تاریخ خبر : 1396/04/19 - 01:17
اداره کل آموزش
اطلاعیه عودت هزینه ثبت نام داوطلبان آزمون تحصیلات تکمیلی 1396
به اطلاع آن دسته از داوطلبان آزمون تحصیلات تکمیلی 1396 که در سیستم جامع دانشگاهی گلستان ثبت نام نموده اند، اما از طرف سازمان سنجش به عنوان معرفی‌شدگان چندبرابر ظرفیت رشته‌های شرایط خاص دانشگاه صدا و سیما اعلام نشده‌اند، می‌رساند:

درخواست استرداد وجه ثبت‌نام خود را منحصراً بصورت کتبی و صرفاً در قالب فرم زیر از روز سه‌شنبه مورخ 1396/4/20 لغایت روز چهارشنبه مورخ1396/4/21 از طریق دورنگار (22652853) به اداره کل آموزش دانشگاه ارسال و از پیگیری حضوری و یا تلفنی پرهیز نمایند.

لازم به ذکر است که استرداد وجه ثبت نام تا تاریخ 31/5/1396 منحصراً به شماره حساب بانکی داوطلب، مندرج در فرم انجام خواهد گرفت و درصورتی که تا تاریخ مذکور، درخصوص استرداد وجه، اقدامی بعمل نیاید می توانند با تلفن 22168512 تماس حاصل نمایند.

فرم عودت وجه ثبت نام را از اینجا دریافت کنید

اداره کل آموزش دانشگاه صدا و سیما

سید عارف علوی به عنوان معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صدا و سیما معرفی شد.
جلسه دیدار دانشجویی با رییس و معاونان دانشگاه صدا و سیما در باره ضرورت و ویژگی های " نظام امتیازبندی دانش آموختگان" برای جذب در رسانه ملی برگزار شد.
جلسه دیدار دانشجویی درباره تبیین ضرورت و ویژگی‌های "نظام امتیازبندی دانش‌آموختگان" برای جذب در سازمان صدا و سیما
دانشگاه صدا و سیما در پژوهش و بهره‌برداری از گنجینه‌های تصویری رسانه ملی با اداره‌کل آرشیو و شبکه‌های سیما همکاری خواهد کرد‌.
دانشگاه صدا و سیما متناسب با نیازهای سازمان برای شناسایی و پذیرش بهترین‌ داوطلبان ادامه تحصیل با دقت ویژه و حساسیت بیشتری عمل خواهد کرد.