تعداد بازدید : 1120 - تاریخ خبر : دوشنبه 19 تیر 1396 - 01:17
اداره کل آموزش
اطلاعیه عودت هزینه ثبت نام داوطلبان آزمون تحصیلات تکمیلی 1396
به اطلاع آن دسته از داوطلبان آزمون تحصیلات تکمیلی 1396 که در سیستم جامع دانشگاهی گلستان ثبت نام نموده اند، اما از طرف سازمان سنجش به عنوان معرفی‌شدگان چندبرابر ظرفیت رشته‌های شرایط خاص دانشگاه صدا و سیما اعلام نشده‌اند، می‌رساند:

درخواست استرداد وجه ثبت‌نام خود را منحصراً بصورت کتبی و صرفاً در قالب فرم زیر از روز سه‌شنبه مورخ 1396/4/20 لغایت روز چهارشنبه مورخ1396/4/21 از طریق دورنگار (22652853) به اداره کل آموزش دانشگاه ارسال و از پیگیری حضوری و یا تلفنی پرهیز نمایند.

لازم به ذکر است که استرداد وجه ثبت نام تا تاریخ 31/5/1396 منحصراً به شماره حساب بانکی داوطلب، مندرج در فرم انجام خواهد گرفت و درصورتی که تا تاریخ مذکور، درخصوص استرداد وجه، اقدامی بعمل نیاید می توانند با تلفن 22168512 تماس حاصل نمایند.

فرم عودت وجه ثبت نام را از اینجا دریافت کنید

اداره کل آموزش دانشگاه صدا و سیما

رییس دانشگاه صدا و سیما از احمدرضا درویش به پاس 4 دهه تلاش هنری در تلویزیون و سینمای ایران تجلیل و قدردانی کرد و نشان استاد افتخاری این دانشگاه را به او اعطاء ک...
دکتر میرباقری تلویزیون ایران را تأثیرگذارترین رسانه میان مردم دانست و گفت: بیش از هشتاد درصد مردم کشور مخاطب تلویزیون جمهوری اسلامی ایران هستند.
آیین نکوداشت و آغاز سال تحصیلی 98 - 1397 دانشگاه صدا و سیما روز اول مهر، ساعت 10 صبح در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار می شود.
نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.