تعداد بازدید : 2267 - تاریخ خبر : پنج شنبه 15 تیر 1396 - 02:49
اطلاعیه مهم اداره کل آموزش دانشگاه صدا و سیما
قابل توجه داوطلبان کارشناسی ارشد، علاقمند به تحصیل در دانشگاه صدا و سیما

جدول زمان‌بندی مراجعه معرفی شدگان چند برابر ظرفیت آزمون تحصیلات تکمیلی سال 1396 به دانشگاه صدا و سیما برای انجام مصاحبه

جهت کسب اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید

اداره کل آموزش دانشگاه صدا و سیما

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما روز مهندس برای نخستین بار و به همت و برنامه ریزی انجمن علمی برق دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
کارگردان انیمیشن «جم شید» شخصیت پادشاه ایرانی را چند بعدی دانست و کاراکتر هنری وی را خاکستری توصیف کرد.
دانشگاه صدا و سیما شاهد حضور هنرمندان و استادان از چندین دانشگاه و دانشکده هنری و استودیوهای فعال کشوری در بخش گرافیک و جلوه های دیجیتالی در هفته انیمیشن خواهد ...
نخستین المپیاد ورزشی دانشجویی دانشگاه صدا وسیما در 17 رشته و در دو گروه برادران و خواهران در حال برگزاری است.
رییس دانشگاه صدا و سیما در احکامی جداگانه چهار انتصاب جدید را در بخش های مختلف این دانشگاه تعیین کرد.