تعداد بازدید : 567 - تاریخ خبر : چهارشنبه 14 تیر 1396 - 05:19
نوسازی سایت اینترنت و اطلاع رسانی کتابخانه دانشگاه صدا و سیما پس از یازده سال
سایت اینترنت واطلاع رسانی کتابخانه دانشگاه صداوسیما به دستگاه های جدید رایانه ای مجهز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ایزدی مدیر کتابخانه و انتشارات دانشگاه صدا و سیما افزود: این سایت از سال 1385 با تجهیز 40 دستگاه رایانه، راه اندازی شده بود که در سال 1395 در بودجه مصوب دانشگاه ردیفی برای تجهیز و به روزرسانی سیستم های این بخش اختصاص یافت.

وی گفت: با پیگیری معاون محترم برنامه ریزی، مالی و پشتیبانی دانشگاه، امروز بخش اول این تجهیزات، شامل 18 دستگاه رایانه، آماده سازی و نصب شد.

ایزدی با تشکر از مدیر و همکاران محترم واحد خدمات فنی و انفورماتیک دانشگاه برای نصب سیستم عامل و برنامه ها و نرم افزارهای کاربردی رایانه ها، ابراز امیدواری کرد: تا پایان امسال بخش دوم این تجهیزات شامل 22 دستگاه رایانه تهیه و تحویل کتابخانه دانشگاه شوند تا دسترسی و بهره برداری دانشجویان برای انجام فعالیت های آموزشی و پژوهشی تسهیل شود.

مهندس غایبی مدیر خدمات فنی و انفورماتیک دانشگاه نیز گفت:
نوسازی 18 دستگاه کامپیوتر قدیمی سایت اطلاع رسانی و اینتر نت کتابخانه با نصب سیستم های مدرن و قدرتمند ( thin client ) صورت پذیرفته است به نحوی که روی همگی، نرم افزارهای مورد نیاز و سیستم عامل جدید نصب شده است.

وی افزود: تمام سیستم ها از نظر امنیتی با نرم افزار های حفاظتی، مصون شده اند.

مهندس غایبی گفت: در فاز بعدی و در آینده ای نزدیک، بقیه سیستم های این سایت نیز نوسازی خواهند شد.

وی گفت: مقدمات بروز رسانی 12 دستگاه کامپیوتر سایت نیوز روم دانشگاه نیز طی شده و در آستانه خرید تجهیزات و باز سازی قرار دارد و در آینده ای نزدیک این سایت هم به تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری مدرن مجهز و امکان ارتباط از طریق نرم افزار با واحدهای خبر سازمان برقرار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما روز مهندس برای نخستین بار و به همت و برنامه ریزی انجمن علمی برق دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
کارگردان انیمیشن «جم شید» شخصیت پادشاه ایرانی را چند بعدی دانست و کاراکتر هنری وی را خاکستری توصیف کرد.
دانشگاه صدا و سیما شاهد حضور هنرمندان و استادان از چندین دانشگاه و دانشکده هنری و استودیوهای فعال کشوری در بخش گرافیک و جلوه های دیجیتالی در هفته انیمیشن خواهد ...
نخستین المپیاد ورزشی دانشجویی دانشگاه صدا وسیما در 17 رشته و در دو گروه برادران و خواهران در حال برگزاری است.
رییس دانشگاه صدا و سیما در احکامی جداگانه چهار انتصاب جدید را در بخش های مختلف این دانشگاه تعیین کرد.