تعداد بازدید : 245 - تاریخ خبر : 1396/04/14 - 09:54
روابط عمومی دانشگاه
همکاری علمی و پژوهشی دانشگاه صدا و سیما و پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی
در قالب تفاهم نامه ای که به امضای آقایان دکتر شهاب اسفندیاری، رییس دانشگاه صدا و سیما و دکتر وحید یامین پور رئیس پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی رسید، انجام فرایند جذب اعضای هیات علمی پژوهشکده به دانشگاه صدا و سیما واگذار و مقرر شد طرفین در آینده در جذب دانشجویان دوره های تحصیلات تکمیلی در مقاطع ارشد و دکتری همکاری کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، همکاری در برگزاری دوره‌های آموزشی کوتاه مدت، چاپ مقالات در نشریه های تخصصی طرفین، و همکاری در طرح‌های مشترک پژوهشی از دیگر مفاد تفاهم‌نامه مشترک دانشگاه صداوسیما و پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی است.

دکتر شهاب اسفندیاری چندی پیش از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان عضو هیات امنای پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی منصوب شد.

سید عارف علوی به عنوان معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صدا و سیما معرفی شد.
جلسه دیدار دانشجویی با رییس و معاونان دانشگاه صدا و سیما در باره ضرورت و ویژگی های " نظام امتیازبندی دانش آموختگان" برای جذب در رسانه ملی برگزار شد.
جلسه دیدار دانشجویی درباره تبیین ضرورت و ویژگی‌های "نظام امتیازبندی دانش‌آموختگان" برای جذب در سازمان صدا و سیما
دانشگاه صدا و سیما در پژوهش و بهره‌برداری از گنجینه‌های تصویری رسانه ملی با اداره‌کل آرشیو و شبکه‌های سیما همکاری خواهد کرد‌.
دانشگاه صدا و سیما متناسب با نیازهای سازمان برای شناسایی و پذیرش بهترین‌ داوطلبان ادامه تحصیل با دقت ویژه و حساسیت بیشتری عمل خواهد کرد.