تعداد بازدید : 384 - تاریخ خبر : 1396/04/14 - 09:54
روابط عمومی دانشگاه
همکاری علمی و پژوهشی دانشگاه صدا و سیما و پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی
در قالب تفاهم نامه ای که به امضای آقایان دکتر شهاب اسفندیاری، رییس دانشگاه صدا و سیما و دکتر وحید یامین پور رئیس پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی رسید، انجام فرایند جذب اعضای هیات علمی پژوهشکده به دانشگاه صدا و سیما واگذار و مقرر شد طرفین در آینده در جذب دانشجویان دوره های تحصیلات تکمیلی در مقاطع ارشد و دکتری همکاری کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، همکاری در برگزاری دوره‌های آموزشی کوتاه مدت، چاپ مقالات در نشریه های تخصصی طرفین، و همکاری در طرح‌های مشترک پژوهشی از دیگر مفاد تفاهم‌نامه مشترک دانشگاه صداوسیما و پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی است.

دکتر شهاب اسفندیاری چندی پیش از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان عضو هیات امنای پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی منصوب شد.

کتاب «رادیو در عصر دوم» تالیف دکتر محمد اخگری و کتاب «جامعه شناسی انتقادی تبلیغات تجاری» در انتشارات دانشگاه صداوسیما منتشر شد
آیین آغاز سال تحصیلی97 - 1396 با حضور استادان و دانشجویان دانشگاه صدا وسیما برگزار شد.
جدول زمان بندی مراجعه داوطلبان آزمون سراسری سال 1396 به دانشگاه صدا و سیما
طی حکمی از سوی دکتر علی عسکری رئیس سازمان صدا و سیما و رئیس هیأت امنای دانشگاه صدا و سیما، دکتر شهاب اسفندیاری به سمت «رئیس دانشگاه صدا و سیما» منصوب شد.
تجلیل از آقای داوود میرباقری، کارگردان برجسته میهن اسلامی و خالق آثار ماندگار " امام علی ع" و " مختار" و اهدا لوح و حمایل استاد افتخاری دانشگاه صدا و سیما به ای...