تعداد بازدید : 681 - تاریخ خبر : چهارشنبه 14 تیر 1396 - 09:54
روابط عمومی دانشگاه
همکاری علمی و پژوهشی دانشگاه صدا و سیما و پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی
در قالب تفاهم نامه ای که به امضای آقایان دکتر شهاب اسفندیاری، رییس دانشگاه صدا و سیما و دکتر وحید یامین پور رئیس پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی رسید، انجام فرایند جذب اعضای هیات علمی پژوهشکده به دانشگاه صدا و سیما واگذار و مقرر شد طرفین در آینده در جذب دانشجویان دوره های تحصیلات تکمیلی در مقاطع ارشد و دکتری همکاری کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، همکاری در برگزاری دوره‌های آموزشی کوتاه مدت، چاپ مقالات در نشریه های تخصصی طرفین، و همکاری در طرح‌های مشترک پژوهشی از دیگر مفاد تفاهم‌نامه مشترک دانشگاه صداوسیما و پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی است.

دکتر شهاب اسفندیاری چندی پیش از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان عضو هیات امنای پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما روز مهندس برای نخستین بار و به همت و برنامه ریزی انجمن علمی برق دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
کارگردان انیمیشن «جم شید» شخصیت پادشاه ایرانی را چند بعدی دانست و کاراکتر هنری وی را خاکستری توصیف کرد.
دانشگاه صدا و سیما شاهد حضور هنرمندان و استادان از چندین دانشگاه و دانشکده هنری و استودیوهای فعال کشوری در بخش گرافیک و جلوه های دیجیتالی در هفته انیمیشن خواهد ...
نخستین المپیاد ورزشی دانشجویی دانشگاه صدا وسیما در 17 رشته و در دو گروه برادران و خواهران در حال برگزاری است.
رییس دانشگاه صدا و سیما در احکامی جداگانه چهار انتصاب جدید را در بخش های مختلف این دانشگاه تعیین کرد.