تعداد بازدید : 4608 - تاریخ خبر : شنبه 10 تیر 1396 - 09:28
روابط عمومی دانشگاه
اطلاعیه مهم دانشگاه صدا و سیما
نحوه ﭘﺬﯾﺮش و مراجعه معرفی شدگانﭼﻨﺪ ﺑﺮاﺑﺮﻇﺮﻓﯿﺖ رشته‌های شرایط خاص آزﻣﻮن تحصیلات تکمیلی سال 1396 دانشگاه صدا و سیما جهت انجام مصاحبه حضوری (تخصصی و صلاحیت عمومی)

و راهنمای تصویری ثبت نام اینترنتی معرفی شدگان چندبرابر ظرفیت آزمون تحصیلات تکمیلی 1396 برای مصاحبه حضوری

جهت کسب اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید

راهنمای تصویری ثبت نام اینترنتی

بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.
روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما در خصوص انتشار اظهاراتی غیر دقیق با موضوع استخدام دانش‌آموختگان این دانشگاه اطلاعیه ای به این شرح صادر کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما به مناسبت بازگشت همه رشته‌های این دانشگاه به دفترچه آزمون کارشناسی ارشد توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پیامی به شرح ذیل صادر کرد.
کلیه رشته های دانشگاه صدا و سیما به دفترچه انتخاب رشته سازمان سنجش آموزش کشور بازگشت.