تعداد بازدید : 4003 - تاریخ خبر : 1396/04/10 - 09:28
روابط عمومی دانشگاه
اطلاعیه مهم دانشگاه صدا و سیما
نحوه ﭘﺬﯾﺮش و مراجعه معرفی شدگانﭼﻨﺪ ﺑﺮاﺑﺮﻇﺮﻓﯿﺖ رشته‌های شرایط خاص آزﻣﻮن تحصیلات تکمیلی سال 1396 دانشگاه صدا و سیما جهت انجام مصاحبه حضوری (تخصصی و صلاحیت عمومی)

و راهنمای تصویری ثبت نام اینترنتی معرفی شدگان چندبرابر ظرفیت آزمون تحصیلات تکمیلی 1396 برای مصاحبه حضوری

جهت کسب اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید

راهنمای تصویری ثبت نام اینترنتی

کتاب «رادیو در عصر دوم» تالیف دکتر محمد اخگری و کتاب «جامعه شناسی انتقادی تبلیغات تجاری» در انتشارات دانشگاه صداوسیما منتشر شد
آیین آغاز سال تحصیلی97 - 1396 با حضور استادان و دانشجویان دانشگاه صدا وسیما برگزار شد.
جدول زمان بندی مراجعه داوطلبان آزمون سراسری سال 1396 به دانشگاه صدا و سیما
طی حکمی از سوی دکتر علی عسکری رئیس سازمان صدا و سیما و رئیس هیأت امنای دانشگاه صدا و سیما، دکتر شهاب اسفندیاری به سمت «رئیس دانشگاه صدا و سیما» منصوب شد.
تجلیل از آقای داوود میرباقری، کارگردان برجسته میهن اسلامی و خالق آثار ماندگار " امام علی ع" و " مختار" و اهدا لوح و حمایل استاد افتخاری دانشگاه صدا و سیما به ای...