تعداد بازدید : 3771 - تاریخ خبر : 1396/04/10 - 09:28
روابط عمومی دانشگاه
اطلاعیه مهم دانشگاه صدا و سیما
نحوه ﭘﺬﯾﺮش و مراجعه معرفی شدگانﭼﻨﺪ ﺑﺮاﺑﺮﻇﺮﻓﯿﺖ رشته‌های شرایط خاص آزﻣﻮن تحصیلات تکمیلی سال 1396 دانشگاه صدا و سیما جهت انجام مصاحبه حضوری (تخصصی و صلاحیت عمومی)

و راهنمای تصویری ثبت نام اینترنتی معرفی شدگان چندبرابر ظرفیت آزمون تحصیلات تکمیلی 1396 برای مصاحبه حضوری

جهت کسب اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید

راهنمای تصویری ثبت نام اینترنتی

سید عارف علوی به عنوان معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صدا و سیما معرفی شد.
جلسه دیدار دانشجویی با رییس و معاونان دانشگاه صدا و سیما در باره ضرورت و ویژگی های " نظام امتیازبندی دانش آموختگان" برای جذب در رسانه ملی برگزار شد.
جلسه دیدار دانشجویی درباره تبیین ضرورت و ویژگی‌های "نظام امتیازبندی دانش‌آموختگان" برای جذب در سازمان صدا و سیما
دانشگاه صدا و سیما در پژوهش و بهره‌برداری از گنجینه‌های تصویری رسانه ملی با اداره‌کل آرشیو و شبکه‌های سیما همکاری خواهد کرد‌.
دانشگاه صدا و سیما متناسب با نیازهای سازمان برای شناسایی و پذیرش بهترین‌ داوطلبان ادامه تحصیل با دقت ویژه و حساسیت بیشتری عمل خواهد کرد.