تعداد بازدید : 4423 - تاریخ خبر : شنبه 10 تیر 1396 - 09:28
روابط عمومی دانشگاه
اطلاعیه مهم دانشگاه صدا و سیما
نحوه ﭘﺬﯾﺮش و مراجعه معرفی شدگانﭼﻨﺪ ﺑﺮاﺑﺮﻇﺮﻓﯿﺖ رشته‌های شرایط خاص آزﻣﻮن تحصیلات تکمیلی سال 1396 دانشگاه صدا و سیما جهت انجام مصاحبه حضوری (تخصصی و صلاحیت عمومی)

و راهنمای تصویری ثبت نام اینترنتی معرفی شدگان چندبرابر ظرفیت آزمون تحصیلات تکمیلی 1396 برای مصاحبه حضوری

جهت کسب اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید

راهنمای تصویری ثبت نام اینترنتی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما روز مهندس برای نخستین بار و به همت و برنامه ریزی انجمن علمی برق دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
کارگردان انیمیشن «جم شید» شخصیت پادشاه ایرانی را چند بعدی دانست و کاراکتر هنری وی را خاکستری توصیف کرد.
دانشگاه صدا و سیما شاهد حضور هنرمندان و استادان از چندین دانشگاه و دانشکده هنری و استودیوهای فعال کشوری در بخش گرافیک و جلوه های دیجیتالی در هفته انیمیشن خواهد ...
نخستین المپیاد ورزشی دانشجویی دانشگاه صدا وسیما در 17 رشته و در دو گروه برادران و خواهران در حال برگزاری است.
رییس دانشگاه صدا و سیما در احکامی جداگانه چهار انتصاب جدید را در بخش های مختلف این دانشگاه تعیین کرد.