تعداد بازدید : 344 - تاریخ خبر : 1396/04/04 - 06:38
موافقت وزارت علوم تحقیقات و فناوری با صدور حکم ریاست دانشگاه صدا و سیما برای دکتر شهاب اسفندیاری

دکتر فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پاسخ به نامه‌ی دکتر علی عسکری رییس سازمان و رئیس هیات امنای دانشگاه صدا و سیما، مراتب موافقت این وزارتخانه با صدور حکم ریاست دکتر شهاب اسفندیاری را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به استناد اساسنامه این دانشگاه ، صدور حکم رئیس دانشگاه منوط به تصویب هیات امناء و تأیید وزیر علوم، تحقیقات و فناوری است.

هیات امنای دانشگاه صدا و سیما در آخرین جلسه خود انتصاب دکتر اسفندیاری به ریاست دانشگاه را تصویب کرده بود.

دکتر شهاب اسفندیاری در تاریخ ۱۴ اسفند ۱۳۹۵ از سوی دکتر علی عسکری به عنوان سرپرست دانشگاه صدا و سیما منصوب شده بود.

@iribuni

سید عارف علوی به عنوان معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صدا و سیما معرفی شد.
جلسه دیدار دانشجویی با رییس و معاونان دانشگاه صدا و سیما در باره ضرورت و ویژگی های " نظام امتیازبندی دانش آموختگان" برای جذب در رسانه ملی برگزار شد.
جلسه دیدار دانشجویی درباره تبیین ضرورت و ویژگی‌های "نظام امتیازبندی دانش‌آموختگان" برای جذب در سازمان صدا و سیما
دانشگاه صدا و سیما در پژوهش و بهره‌برداری از گنجینه‌های تصویری رسانه ملی با اداره‌کل آرشیو و شبکه‌های سیما همکاری خواهد کرد‌.
دانشگاه صدا و سیما متناسب با نیازهای سازمان برای شناسایی و پذیرش بهترین‌ داوطلبان ادامه تحصیل با دقت ویژه و حساسیت بیشتری عمل خواهد کرد.