تعداد بازدید : 476 - تاریخ خبر : 1396/04/04 - 06:38
موافقت وزارت علوم تحقیقات و فناوری با صدور حکم ریاست دانشگاه صدا و سیما برای دکتر شهاب اسفندیاری

دکتر فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پاسخ به نامه‌ی دکتر علی عسکری رییس سازمان و رئیس هیات امنای دانشگاه صدا و سیما، مراتب موافقت این وزارتخانه با صدور حکم ریاست دکتر شهاب اسفندیاری را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به استناد اساسنامه این دانشگاه ، صدور حکم رئیس دانشگاه منوط به تصویب هیات امناء و تأیید وزیر علوم، تحقیقات و فناوری است.

هیات امنای دانشگاه صدا و سیما در آخرین جلسه خود انتصاب دکتر اسفندیاری به ریاست دانشگاه را تصویب کرده بود.

دکتر شهاب اسفندیاری در تاریخ ۱۴ اسفند ۱۳۹۵ از سوی دکتر علی عسکری به عنوان سرپرست دانشگاه صدا و سیما منصوب شده بود.

@iribuni

کتاب «رادیو در عصر دوم» تالیف دکتر محمد اخگری و کتاب «جامعه شناسی انتقادی تبلیغات تجاری» در انتشارات دانشگاه صداوسیما منتشر شد
آیین آغاز سال تحصیلی97 - 1396 با حضور استادان و دانشجویان دانشگاه صدا وسیما برگزار شد.
جدول زمان بندی مراجعه داوطلبان آزمون سراسری سال 1396 به دانشگاه صدا و سیما
طی حکمی از سوی دکتر علی عسکری رئیس سازمان صدا و سیما و رئیس هیأت امنای دانشگاه صدا و سیما، دکتر شهاب اسفندیاری به سمت «رئیس دانشگاه صدا و سیما» منصوب شد.
تجلیل از آقای داوود میرباقری، کارگردان برجسته میهن اسلامی و خالق آثار ماندگار " امام علی ع" و " مختار" و اهدا لوح و حمایل استاد افتخاری دانشگاه صدا و سیما به ای...