تعداد بازدید : 836 - تاریخ خبر : یکشنبه 4 تیر 1396 - 06:38
موافقت وزارت علوم تحقیقات و فناوری با صدور حکم ریاست دانشگاه صدا و سیما برای دکتر شهاب اسفندیاری

دکتر فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پاسخ به نامه‌ی دکتر علی عسکری رییس سازمان و رئیس هیات امنای دانشگاه صدا و سیما، مراتب موافقت این وزارتخانه با صدور حکم ریاست دکتر شهاب اسفندیاری را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به استناد اساسنامه این دانشگاه ، صدور حکم رئیس دانشگاه منوط به تصویب هیات امناء و تأیید وزیر علوم، تحقیقات و فناوری است.

هیات امنای دانشگاه صدا و سیما در آخرین جلسه خود انتصاب دکتر اسفندیاری به ریاست دانشگاه را تصویب کرده بود.

دکتر شهاب اسفندیاری در تاریخ ۱۴ اسفند ۱۳۹۵ از سوی دکتر علی عسکری به عنوان سرپرست دانشگاه صدا و سیما منصوب شده بود.

@iribuni

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما روز مهندس برای نخستین بار و به همت و برنامه ریزی انجمن علمی برق دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
کارگردان انیمیشن «جم شید» شخصیت پادشاه ایرانی را چند بعدی دانست و کاراکتر هنری وی را خاکستری توصیف کرد.
دانشگاه صدا و سیما شاهد حضور هنرمندان و استادان از چندین دانشگاه و دانشکده هنری و استودیوهای فعال کشوری در بخش گرافیک و جلوه های دیجیتالی در هفته انیمیشن خواهد ...
نخستین المپیاد ورزشی دانشجویی دانشگاه صدا وسیما در 17 رشته و در دو گروه برادران و خواهران در حال برگزاری است.
رییس دانشگاه صدا و سیما در احکامی جداگانه چهار انتصاب جدید را در بخش های مختلف این دانشگاه تعیین کرد.