تعداد بازدید : 1072 - تاریخ خبر : یکشنبه 4 تیر 1396 - 06:38
موافقت وزارت علوم تحقیقات و فناوری با صدور حکم ریاست دانشگاه صدا و سیما برای دکتر شهاب اسفندیاری

دکتر فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پاسخ به نامه‌ی دکتر علی عسکری رییس سازمان و رئیس هیات امنای دانشگاه صدا و سیما، مراتب موافقت این وزارتخانه با صدور حکم ریاست دکتر شهاب اسفندیاری را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به استناد اساسنامه این دانشگاه ، صدور حکم رئیس دانشگاه منوط به تصویب هیات امناء و تأیید وزیر علوم، تحقیقات و فناوری است.

هیات امنای دانشگاه صدا و سیما در آخرین جلسه خود انتصاب دکتر اسفندیاری به ریاست دانشگاه را تصویب کرده بود.

دکتر شهاب اسفندیاری در تاریخ ۱۴ اسفند ۱۳۹۵ از سوی دکتر علی عسکری به عنوان سرپرست دانشگاه صدا و سیما منصوب شده بود.

@iribuni

بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.
روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما در خصوص انتشار اظهاراتی غیر دقیق با موضوع استخدام دانش‌آموختگان این دانشگاه اطلاعیه ای به این شرح صادر کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما به مناسبت بازگشت همه رشته‌های این دانشگاه به دفترچه آزمون کارشناسی ارشد توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پیامی به شرح ذیل صادر کرد.
کلیه رشته های دانشگاه صدا و سیما به دفترچه انتخاب رشته سازمان سنجش آموزش کشور بازگشت.