تعداد بازدید : 397 - تاریخ خبر : 1396/03/27 - 10:49
روابط عمومی دانشگاه
اختصاص ۱۲ میلیارد ریال برای تجهیز و به‌روزرسانی امکانات آموزشی و تجهیزات فنی دانشگاه صدا و سیما
با حمایت‌ رئیس سازمان صدا و سیما و اختصاص بودجه ویژه، تجهیز و به روزرسانی امکانات آموزشی و فنی این دانشگاه آغاز شد.

معاون برنامه‌ریزی، پشتیبانی و مالی دانشگاه صدا و سیما گفت: با پیگیری های به عمل آمده توسط رئیس محترم دانشگاه از ابتدای امسال تاکنون حدود ۱۲ میلیارد ریال برای تجهیز و نوسازی امکانات آموزشی و فنی صوت و تصویر دانشگاه صدا و سیما اختصاص یافته است که این رقم تقریبا ۵۰ درصد کل بودجه دریافتی سالانه دانشگاه از سازمان است که ظرف چند ماه گذشته اضافه بر بودجه قبلی دانشگاه جذب شده است.

علی خراسانی افزود: با توجه به مشارکت دانشگاه صدا و سیما در برنامه های جشنواره بین‌المللی فیلم فجر در مرحله نخست ۱۰۰ میلیون تومان برای تجهیز آمفی تئاتر دانشگاه به امکانات صوت و تصویر سینمایی هزینه شد.

وی گفت: در مرحله بعد با اختصاص یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان مقرر شده است، تجهیزات نور آمفی تئاتر، تجهیزات صدا و تصویر و نور ورک شاپ و اتاق نمایش کتابخانه دانشگاه صدا و سیما نوسازی و بروز رسانی شود که با اختصاص این بودجه در ماه های آینده، کار نصب تجهیزات، تکمیل خواهد شد.

معاون برنامه‌ریزیای پشتیبانی و مالی دانشگاه صدا و سیما گفت: نوسازی تجهیزات فنی مربوط به استودیوهای رادیویی و تلویزیونی، امکانات آموزشی کلاس های درس و کارگاه ها و آزمایشگاه های فنی و هنری نیز برای کیفی سازی تولیدات دانشجویی و پایان نامه ها در دستور کار قراردارند، که با جذب و اختصاص بودجه، محقق خواهند شد.

خراسانی افزود: مدت هاست به سبب فاصله جغرافیایی ساختمان اصلی دانشگاه صدا و سیما و ساختمان خوابگاه ها، سیگنال رسانی اینترنت خوابگاه‌ها با مشکل مواجه شده است که آن هم با پیگیری های به عمل آمده و مساعدت دکتر علی عسکری رئیس محترم سازمان به زودی حل خواهد شد.

معاون برنامه‌ریزی پشتیبانی و مالی دانشگاه صدا و سیما ضمن قدردانی از حمایت‌ های معاونان فنی و منابع مالی و سرمایه انسانی سازمان صدا و سیما برای کوتاه کردن مراحل کارشناسی تخصیص امکانات افزود: آقایان محمدی مدیرکل بودجه سازمان و مهندس فهمی قائم مقام معاون فنی سازمان نیز در فرایند ارتقای تجهیزات و امکانات فنی و آموزشی دانشگاه صدا و سیما نقش آفرین و حامی بوده اند که باید از مساعدت ها و الطافشان تشکر کرد.

به گفته آقای خراسانی برگزاری همایش حکمت مطهر نیز موجب شد ردیف بودجه مربوط به این همایش که در سال های پیشین حذف شده بود مجددا احیاء و به دانشگاه اختصاص یابد.

کتاب «رادیو در عصر دوم» تالیف دکتر محمد اخگری و کتاب «جامعه شناسی انتقادی تبلیغات تجاری» در انتشارات دانشگاه صداوسیما منتشر شد
آیین آغاز سال تحصیلی97 - 1396 با حضور استادان و دانشجویان دانشگاه صدا وسیما برگزار شد.
جدول زمان بندی مراجعه داوطلبان آزمون سراسری سال 1396 به دانشگاه صدا و سیما
طی حکمی از سوی دکتر علی عسکری رئیس سازمان صدا و سیما و رئیس هیأت امنای دانشگاه صدا و سیما، دکتر شهاب اسفندیاری به سمت «رئیس دانشگاه صدا و سیما» منصوب شد.
تجلیل از آقای داوود میرباقری، کارگردان برجسته میهن اسلامی و خالق آثار ماندگار " امام علی ع" و " مختار" و اهدا لوح و حمایل استاد افتخاری دانشگاه صدا و سیما به ای...