تعداد بازدید : 405 - تاریخ خبر : 1396/03/23 - 11:38
روابط عمومی دانشگاه
ساماندهی فرآیند جذب فارغ التحصیلان برتر دانشگاه صدا و سیما در سازمان
فارغ التحصیلان دانشگاه صدا و سیما بر اساس کارنامه علمی، فرهنگی و مهارتی برای استخدام در سازمان صدا و سیما معرفی می‌شوند.

معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما گفت: با پیگیری ها و هماهنگی های انجام شده با شورای عالی نیروی انسانی سازمان صدا و سیما مقرر شد از این پس با تشکیل کمیته مشترک بین دانشگاه و اداره کل منابع انسانی سازمان، دانش آموختگان برتر این دانشگاه، شناسایی و به سازمان صدا و سیما معرفی شوند تا حسب نیاز جایابی و به کارگیری شوند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما دکتر رضوی طوسی با قدر دانی از همکاری و مساعدت آقای سرتیپی مدیرکل منابع انسانی سازمان صدا و سیما و حضور ایشان در دهها جلسه مشترک افزود:
راه ورود فارغ التحصیلان دانشگاه صدا و سیما برای گزینش و استخدام در سازمان صدا و سیما مشروط به کسب امتیاز براساس معیارها و ملاک های کارنامه و عملکرد دوران تحصیل باز شده است.

وی گفت: به کارگیری دانش آموختگان دانشگاه صدا و سیما در سنوات پیشین به سبب تورم نیرو و اجرای سیاست چابک‌سازی، محدود و مسدود شده بود.

معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما افزود: از این پس کارنامه عملکرد تحصیلی، فعالیت فرهنگی و مهارت های حرفه ای برای دانشجویان این دانشگاه تشکیل می شود که در آن امتیازهای فعالیت‌های علمی، آموزشی، فرهنگی و فوق برنامه و مهارت های حرفه‌ای، جوایز جشنواره ها، امتیازهای تشویقی و نیز امتیازهای منفی در مواردی مانند مشروط شدن و آرای کمیته انضباطی ثبت می شود.

دکتر رضوی طوسی افزود: نظام امتیاز بندی بر اساس ۱۰۰ نمره تعریف شده و در صورتی که جمع امتیازات دانش آموخته از ۵۰ کمتر شود وی به اداره کل منابع انسانی سازمان معرفی نمی‌شود. طبعا کسانی که امتیاز بالاتر از ۸۰ داشته باشند در جایابی اولویت خواهند داشت.

وی گفت: معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه به عنوان عضوی از اعضای کمیته مشترک معرفی فارغ التحصیلان به سازمان صدا و سیما در ارائه کارنامه عملکرد تحصیلی و ارزشیابی آنان موثر است.

معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما گفت: نقش معاونت فرهنگی، دانشکده ها و گروه ها هم در ارائه اطلاعات و کیفیت عملکرد تحصیلی فارغ التحصیلان در دوران تحصیل پررنگ است و جمع بندی ویژگی های فردی، علمی آموزشی، پژوهشی و فعالیت‌های فوق برنامه به ویژه مهارت‌های حرفه ای دانشجو در رشته ای که تحصیل می‌کند می‌تواند در رأی کمیته مشترک معرفی دانش آموختگان به سازمان صدا و سیما تأثیرگذار باشد.

دکتر رضوی طوسی افزود: اداره کل منابع انسانی سازمان به عنوان عضوی از اعضای کمیته مشترک با اشراف بر ویژگی و معیارهای فوق و حسب نیازهای نیروی انسانی سازمان، مراحل گزینش، جایابی و جذب فارغ التحصیلان معرفی شده را پیگیری و طبق شرایط، مقررات و قوانین استخدامی سازمان برای به کارگیری اقدام می‌کند.

دکتر رضوی طوسی از حمایت‌های دکتر علی عسکری رئیس محترم سازمان صدا و سیما، مهندس شهریاری معاون منابع مالی و سرمایه انسانی و کلباسی رئیس مرکز سرمایه انسانی سازمان صدا و سیما قدردانی و ابراز امیدواری کرد: توجه به فلسفه وجودی دانشگاه صدا وسیما و تقویت این حمایت‌ها بتواند این دانشگاه را در جایگاه اصلی خود که همانا مرکز تربیت و تامین نیروی انسانی مجرب، متخصص و متعهد برای سازمان صدا و سیماست تثبیت کند.

رئیس و هیات رئیسه دانشگاه صدا و سیما از دانشکده دین و رسانه این دانشگاه در شهر قم بازدید و با استادان مدیران و دانشجویان این دانشکده دیدار و گفتگو کردند.
با حمایت‌ رئیس سازمان صدا و سیما و اختصاص بودجه ویژه، تجهیز و به روزرسانی امکانات آموزشی و فنی این دانشگاه آغاز شد.
فرا رسیدن ایام شهادت جانسوز امام اول شیعیان جهان، مولی الموحدین، امیرالمؤمنین، مولای متقیان، حضرت علی ع را تسلیت عرض می کنیم و قبولی طاعات و عبادات شما را در ش...
دانشجویان علاقمند به شرکت در مسابقات ABU Prizes 2017 می توانند آثار رادیویی خود را با مشخصات زیر ، تا تاریخ 96/3/27 به امور بین الملل دانشگاه تحویل نمایند.