تعداد بازدید : 1750 - تاریخ خبر : سه شنبه 9 خرداد 1396 - 09:25
اطلاعیه
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو : یحیی محسن پور آغوزی رشته : رادیو -نویسندگی
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو یحیی محسن پور آغوزی

اطلاعیه

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری:قابلیت های انگیزشی کلمات و شعر مناسب برای رادیو

دانشجو: یحیی محسن پور آغوزی

رشته : نویسندگی رادیو

استاد راهنما : دکتر محمد اخگری

استاد مشاور : دکتر کاظم نظری

استادان داور: خانم دکتر همراز- دکتر عزیزاله سالاری

مدیر جلسه: دکتر احمد سفلایی

روز   95/12/22   ساعت  9 صبح

مکان  اتاق 1 کتابخانه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما روز مهندس برای نخستین بار و به همت و برنامه ریزی انجمن علمی برق دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
کارگردان انیمیشن «جم شید» شخصیت پادشاه ایرانی را چند بعدی دانست و کاراکتر هنری وی را خاکستری توصیف کرد.
دانشگاه صدا و سیما شاهد حضور هنرمندان و استادان از چندین دانشگاه و دانشکده هنری و استودیوهای فعال کشوری در بخش گرافیک و جلوه های دیجیتالی در هفته انیمیشن خواهد ...
نخستین المپیاد ورزشی دانشجویی دانشگاه صدا وسیما در 17 رشته و در دو گروه برادران و خواهران در حال برگزاری است.
رییس دانشگاه صدا و سیما در احکامی جداگانه چهار انتصاب جدید را در بخش های مختلف این دانشگاه تعیین کرد.