تعداد بازدید : 690 - تاریخ خبر : 1396/02/17 - 12:47
روابط عمومی دانشگاه
تجلیل از استادان نمونه و اعضای هیأت علمی دانشگاه صدا و سیما
استادان بازنشسته و اعضای هیأت علمی دانشگاه صدا و سیما به مناسبت روز معلم گرد هم آمدند تا خاطرات شیرین دوران خدمت را تداعی و دیدارها را تازه کنند.

در این گردهمایی که عصروز چهارشنبه در سالن آمفی تئاتر دانشگاه صدا و سیما برگزار شد پس از قرائت آیاتی از کلام الله مجید، استادان و پیش کسوتان، هریک از پیشینه و نقش این دانشگاه در تربیت نیروی انسانی مورد نیاز سازمان صدا و سیما سخن گفتند. دکتر سعادت شیخ از پژوهشگران پیش کسوت و رییس اسبق دانشکده صدا و سیما با ابراز شوق و شعف خود از دیدار دوستان و یاران قدیم گفت:  امیدوارم عشق و صمیمت و تعلق خاطر هم چنان در استادان دانشگاه صدا و سیما برقرار بماند.
دکتر رحیمیان از استادان بازنشسته دانشکده تولید، خود را فارغ التحصیل سال 1354 مدرسه عالی سینما و تلویزیون معرفی و ابراز خشنودی کرد که آن مدرسه امروز به دانشگاه صدا و سیما تبدیل شده است. دکتر دهقان دیگر استاد پیشکسوت و بازنشسته دانشکده ارتباطات دانشگاه صدا و سیما هم گفت: بسیار خوشحالم که بعد از چهار سال به خانه ی خودم دعوت شده ام. وی از تجربه ی زیسته خود در راه اندازی رشته تبلیغات دانشگاه صدا و سبما و عایدات آن گفت و افزود: به رغم نیاز و ماهیت مأموریت صدا و سیما،  این رشته در سال های قبل حذف شد که جای تأسف دارد.
مهندس فصیحی نیز، به نمایندگی از استادان دانشکده فنی دانشگاه صدا و سیما از سختی های کار تولید آنروزها با ابزار و وسایل قدیمی مانند دوربین های یوماتیک سخن گفت و افزود: به رغم همه آن محدودیت ها، استادان شبانه روزی برای تربیت و آموزش دانشجویان تلاش می کردند، چه بسا سازمان صدا و سیما، مرهون همین زحمات و خدمات علمی  بوده و خواهد بود.  وی از پیشرفت های دانشکده فنی در زمینه تحقیق و توسعه تکنولوژی های نوین ابراز خرسندی کرد.
پس از سخنرانی استادان پیشکسوت و بازنشسته، دکتر اسفندیاری رییس دانشگاه صدا و سیما ضمن خیرمقدم و گرامیداشت مقام شامخ معلمان و استادان گفت:  امیدوارم که همچون دوره های قبل در این دانشگاه شاهد حضور استادان و دانشجویان با انگیزه باشیم. وی افزود: یکی از اهداف و برنامه های اصلی در آینده دانشگاه صدا و سیما، تاسیس و راه اندازی باشگاه فارغ التحصیلان است.
گردهمایی استادان بازنشسته و اعضای هیأت علمی دانشگاه صدا و سیما با قدر دانی از استادان بازنشسته و شاغل نمونه این دانشگاه ادامه یافت.
آقایان دکتر حسن خجسته و دکتر مسعود نقاش زاده از دانشکده تولید،
دکتر اردشیر زابلی زاده از دانشکده ارتباطات، دکتر پویا از دانشکده قم،
دکتر علی اصغر دارایی از دانشکده معارف و سرکار خانم دکتر صدیقه بصیر جعفری از دانشکده فنی و از میان مدیران عضو هیأت علمی دانشگاه صدا و سیما آقای
دکتر زارعیان از دانشکده فنی به عنوان استادان نمونه سال 95  معرفی شدند. از آقایان دکتر غلامرضایی، دکتر محمد سرافراز، دکتر ابوالحسن قاسمی و دکتر عبدالحسین مختاباد هم به عنوان استادان نمونه بازنشسته دانشگاه صدا و سیما قدردانی و مقام آنان گرامی داشته شد.
اقامه نماز جماعت مغرب و عشا با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین موسوی استاد بازنشسته درس معارف و ضیاف شام به میزبانی رییس دانشگاه صدا و سیما پایان بخش این مراسم بود.

کتاب «رادیو در عصر دوم» تالیف دکتر محمد اخگری و کتاب «جامعه شناسی انتقادی تبلیغات تجاری» در انتشارات دانشگاه صداوسیما منتشر شد
آیین آغاز سال تحصیلی97 - 1396 با حضور استادان و دانشجویان دانشگاه صدا وسیما برگزار شد.
جدول زمان بندی مراجعه داوطلبان آزمون سراسری سال 1396 به دانشگاه صدا و سیما
طی حکمی از سوی دکتر علی عسکری رئیس سازمان صدا و سیما و رئیس هیأت امنای دانشگاه صدا و سیما، دکتر شهاب اسفندیاری به سمت «رئیس دانشگاه صدا و سیما» منصوب شد.
تجلیل از آقای داوود میرباقری، کارگردان برجسته میهن اسلامی و خالق آثار ماندگار " امام علی ع" و " مختار" و اهدا لوح و حمایل استاد افتخاری دانشگاه صدا و سیما به ای...