تعداد بازدید : 503 - تاریخ خبر : 1396/02/11 - 09:38
معرفی برترین های سیزدهمین جشنواره تولیدات هنرجویان هنرستان صدا و سیما
سیزدهمین جشنواره تولیدات هنرجویان هنرستان صدا و سیما صبح یکشنبه دهم اردی بهشت در سالن آمفی تئاتر دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.

حجت الاسلام غیاثوند مدیر این هنرستان گفت: جشنواره تولید فیلم  با هدف تقویت انگیزه و توانمند سازی هنرجویان برگزار می شود.
در این مراسم فیلم های برگزیده  جشنواره با حضور هنرجویان و اولیاء آنان اکران شد. فیلم های فرشته نگهبان، ژانر، صدا، مرگ مجازی، بن بست، به شرط، سمعک، وهم، لبخند، نبض احساس و قتل پرنده از جمله فیلم های برگزیده بودند که به نمایش در آمدند و تشویق حاضران را به همراه داشتند.
در پایان، نفرات برتر سیزدهمین جشنواره تولیدات هنرستان صدا و سیما معرفی شدند.

کتاب «رادیو در عصر دوم» تالیف دکتر محمد اخگری و کتاب «جامعه شناسی انتقادی تبلیغات تجاری» در انتشارات دانشگاه صداوسیما منتشر شد
آیین آغاز سال تحصیلی97 - 1396 با حضور استادان و دانشجویان دانشگاه صدا وسیما برگزار شد.
جدول زمان بندی مراجعه داوطلبان آزمون سراسری سال 1396 به دانشگاه صدا و سیما
طی حکمی از سوی دکتر علی عسکری رئیس سازمان صدا و سیما و رئیس هیأت امنای دانشگاه صدا و سیما، دکتر شهاب اسفندیاری به سمت «رئیس دانشگاه صدا و سیما» منصوب شد.
تجلیل از آقای داوود میرباقری، کارگردان برجسته میهن اسلامی و خالق آثار ماندگار " امام علی ع" و " مختار" و اهدا لوح و حمایل استاد افتخاری دانشگاه صدا و سیما به ای...