تعداد بازدید : 823 - تاریخ خبر : دوشنبه 11 اردیبهشت 1396 - 09:38
معرفی برترین های سیزدهمین جشنواره تولیدات هنرجویان هنرستان صدا و سیما
سیزدهمین جشنواره تولیدات هنرجویان هنرستان صدا و سیما صبح یکشنبه دهم اردی بهشت در سالن آمفی تئاتر دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.

حجت الاسلام غیاثوند مدیر این هنرستان گفت: جشنواره تولید فیلم  با هدف تقویت انگیزه و توانمند سازی هنرجویان برگزار می شود.
در این مراسم فیلم های برگزیده  جشنواره با حضور هنرجویان و اولیاء آنان اکران شد. فیلم های فرشته نگهبان، ژانر، صدا، مرگ مجازی، بن بست، به شرط، سمعک، وهم، لبخند، نبض احساس و قتل پرنده از جمله فیلم های برگزیده بودند که به نمایش در آمدند و تشویق حاضران را به همراه داشتند.
در پایان، نفرات برتر سیزدهمین جشنواره تولیدات هنرستان صدا و سیما معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما روز مهندس برای نخستین بار و به همت و برنامه ریزی انجمن علمی برق دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
کارگردان انیمیشن «جم شید» شخصیت پادشاه ایرانی را چند بعدی دانست و کاراکتر هنری وی را خاکستری توصیف کرد.
دانشگاه صدا و سیما شاهد حضور هنرمندان و استادان از چندین دانشگاه و دانشکده هنری و استودیوهای فعال کشوری در بخش گرافیک و جلوه های دیجیتالی در هفته انیمیشن خواهد ...
نخستین المپیاد ورزشی دانشجویی دانشگاه صدا وسیما در 17 رشته و در دو گروه برادران و خواهران در حال برگزاری است.
رییس دانشگاه صدا و سیما در احکامی جداگانه چهار انتصاب جدید را در بخش های مختلف این دانشگاه تعیین کرد.