تعداد بازدید : 298 - تاریخ خبر : 1396/02/11 - 09:38
معرفی برترین های سیزدهمین جشنواره تولیدات هنرجویان هنرستان صدا و سیما
سیزدهمین جشنواره تولیدات هنرجویان هنرستان صدا و سیما صبح یکشنبه دهم اردی بهشت در سالن آمفی تئاتر دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.

حجت الاسلام غیاثوند مدیر این هنرستان گفت: جشنواره تولید فیلم  با هدف تقویت انگیزه و توانمند سازی هنرجویان برگزار می شود.
در این مراسم فیلم های برگزیده  جشنواره با حضور هنرجویان و اولیاء آنان اکران شد. فیلم های فرشته نگهبان، ژانر، صدا، مرگ مجازی، بن بست، به شرط، سمعک، وهم، لبخند، نبض احساس و قتل پرنده از جمله فیلم های برگزیده بودند که به نمایش در آمدند و تشویق حاضران را به همراه داشتند.
در پایان، نفرات برتر سیزدهمین جشنواره تولیدات هنرستان صدا و سیما معرفی شدند.

رئیس و هیات رئیسه دانشگاه صدا و سیما از دانشکده دین و رسانه این دانشگاه در شهر قم بازدید و با استادان مدیران و دانشجویان این دانشکده دیدار و گفتگو کردند.
با حمایت‌ رئیس سازمان صدا و سیما و اختصاص بودجه ویژه، تجهیز و به روزرسانی امکانات آموزشی و فنی این دانشگاه آغاز شد.
فرا رسیدن ایام شهادت جانسوز امام اول شیعیان جهان، مولی الموحدین، امیرالمؤمنین، مولای متقیان، حضرت علی ع را تسلیت عرض می کنیم و قبولی طاعات و عبادات شما را در ش...
دانشجویان علاقمند به شرکت در مسابقات ABU Prizes 2017 می توانند آثار رادیویی خود را با مشخصات زیر ، تا تاریخ 96/3/27 به امور بین الملل دانشگاه تحویل نمایند.