تعداد بازدید : 1073 - تاریخ خبر : دوشنبه 11 اردیبهشت 1396 - 09:38
معرفی برترین های سیزدهمین جشنواره تولیدات هنرجویان هنرستان صدا و سیما
سیزدهمین جشنواره تولیدات هنرجویان هنرستان صدا و سیما صبح یکشنبه دهم اردی بهشت در سالن آمفی تئاتر دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.

حجت الاسلام غیاثوند مدیر این هنرستان گفت: جشنواره تولید فیلم  با هدف تقویت انگیزه و توانمند سازی هنرجویان برگزار می شود.
در این مراسم فیلم های برگزیده  جشنواره با حضور هنرجویان و اولیاء آنان اکران شد. فیلم های فرشته نگهبان، ژانر، صدا، مرگ مجازی، بن بست، به شرط، سمعک، وهم، لبخند، نبض احساس و قتل پرنده از جمله فیلم های برگزیده بودند که به نمایش در آمدند و تشویق حاضران را به همراه داشتند.
در پایان، نفرات برتر سیزدهمین جشنواره تولیدات هنرستان صدا و سیما معرفی شدند.

بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.
روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما در خصوص انتشار اظهاراتی غیر دقیق با موضوع استخدام دانش‌آموختگان این دانشگاه اطلاعیه ای به این شرح صادر کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما به مناسبت بازگشت همه رشته‌های این دانشگاه به دفترچه آزمون کارشناسی ارشد توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پیامی به شرح ذیل صادر کرد.
کلیه رشته های دانشگاه صدا و سیما به دفترچه انتخاب رشته سازمان سنجش آموزش کشور بازگشت.