تعداد بازدید : 512 - تاریخ خبر : 1396/02/09 - 02:43
جلسه دفاع از پایان‌نامهمقطع کارشناسی ارشد دانشجو: علیرضا اعلم رحمی
جلسه دفاع از پایان‌نامهمقطع کارشناسی ارشد دانشجو: علیرضا اعلم رحمی رشته: ارتباطات گرایش : تحقیق

جلسه دفاع از پایان‌نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: بررسی دلایل استفاده اندک از لهجه‌های بومی در برنامه‌های صدا و سیمای خراسان رضوی

دانشجو: علیرضا اعلم رحمی

رشته:  ارتباطات   گرایش : تحقیق

استاد راهنما : دکتر سید بشیر حسینی

استاد مشاور: دکتر محمدعلی هرمزی‌زاده

استادان داور: دکترعلی اکبر رزمجو- دکتر فاطمه عظیمی‌فرد

مدیرجلسه : دکتر عزیزاله سالاری

روز یک‌شنبه 10/02/96 ساعت 10

مکان : نمایش یک کتابخانه

جلسه دیدار دانشجویی درباره تبیین ضرورت و ویژگی‌های "نظام امتیازبندی دانش‌آموختگان" برای جذب در سازمان صدا و سیما
دانشگاه صدا و سیما در پژوهش و بهره‌برداری از گنجینه‌های تصویری رسانه ملی با اداره‌کل آرشیو و شبکه‌های سیما همکاری خواهد کرد‌.
دانشگاه صدا و سیما متناسب با نیازهای سازمان برای شناسایی و پذیرش بهترین‌ داوطلبان ادامه تحصیل با دقت ویژه و حساسیت بیشتری عمل خواهد کرد.
نصب لینک وایرلس و تجهیزات سرویس های اینترنتی خوابگاه های دانشگاه صدا و سیما آغاز شد.
به اطلاع آن دسته از داوطلبان آزمون تحصیلات تکمیلی 1396 که در سیستم جامع دانشگاهی گلستان ثبت نام نموده اند، اما از طرف سازمان سنجش به عنوان معرفی‌شدگان چندبرابر ...