تعداد بازدید : 1891 - تاریخ خبر : شنبه 9 اردیبهشت 1396 - 02:43
جلسه دفاع از پایان‌نامهمقطع کارشناسی ارشد دانشجو: علیرضا اعلم رحمی
جلسه دفاع از پایان‌نامهمقطع کارشناسی ارشد دانشجو: علیرضا اعلم رحمی رشته: ارتباطات گرایش : تحقیق

جلسه دفاع از پایان‌نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: بررسی دلایل استفاده اندک از لهجه‌های بومی در برنامه‌های صدا و سیمای خراسان رضوی

دانشجو: علیرضا اعلم رحمی

رشته:  ارتباطات   گرایش : تحقیق

استاد راهنما : دکتر سید بشیر حسینی

استاد مشاور: دکتر محمدعلی هرمزی‌زاده

استادان داور: دکترعلی اکبر رزمجو- دکتر فاطمه عظیمی‌فرد

مدیرجلسه : دکتر عزیزاله سالاری

روز یک‌شنبه 10/02/96 ساعت 10

مکان : نمایش یک کتابخانه

مدیریت تحصیلات تکمیلی در خبری اعلام کرد؛ دانشگاه صداوسیما به منظور یکسان سازی شیوه نگارش و انتشار پایان نامه ها، بر مبنای بخشنامه وزارت علوم عمل خواهد کرد.
بخشی از آثار تولید تلویزیونی دانشجویان دانشکده تولید رادیو و تلویزیون دانشگاه صدا و سیما به صورت کلیپی کوتاه تهیه شد.
سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی نخستین دوره جشنواره ملی و بین المللی نماهنگ برگزار می کند.
بر اساس اعلام معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، تسهیلات رفاهی- دانشجویی دانشجویان روزانه این دانشگاه به شرح ذیل است.
داوطلبان آزمون سراسری سال 1397 و علاقمندان به ادامه تحصیل در دانشگاه صدا و سیما از طریق لینک زیر می توانند با دانشکده ها و فعالیت های علمی، آموزشی و مهارتی این ...