تاریخ خبر:‌دوشنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ - بازدید:‌۱۵۱۰
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: سیدرضا صانعی
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: سیدرضا صانعی رشته: ارتباطات گرایش: تحقیق

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: تحلیل نشانه شناختی برنامه صفحه دو تلویزیون بی بی سی فارسی در انتخابات اسفند 94

دانشجو: سیدرضا صانعی

رشته:  ارتباطات  گرایش:  تحقیق

استاد راهنما : دکتر محمدعلی هرمزی زاده

استاد مشاور: دکتر محسن شاکری نژاد

استادان داور: دکتر سعید سرابی-  خانم دکتر مهرزاد بهمنی

مدیرجلسه : دکتر سید محمد مهدی موسوی مهر

روز چهارشنبه 6/2/96 ساعت 13:30

مکان : نمایش یک کتابخانه

معاون برون مرزی سازمان صداوسیما از افزایش موج حمایت رسانه ای از مجری شبکه پرس تی وی در خارج از کشور خبر داد.
حسین محب‌اهری، هنرمند تئاتر، تلویزیون و سینما بامداد روز چهارشنبه ۲۶ دی، دارفانی را وداع گفت.
رییس مرکز علمی‌کاربردی رسانه، فعالیت های مهارت آموزی این مراکز را نمود علمی و عملی نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی دانست.
دانشجویان و فارغ التحصیلان طلبه دانشکده دین و رسانه (قم) دانشگاه صدا و سیما در نهمین جشنواره فیلم عمار افتخار آفرین شدند.
گردهمایی تعدادی از روسای دانشگاه‌های وابسته با سازمان‌ها به میزبانی دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.