تعداد بازدید : 1285 - تاریخ خبر : دوشنبه 4 اردیبهشت 1396 - 12:22
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: سیدرضا صانعی
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: سیدرضا صانعی رشته: ارتباطات گرایش: تحقیق

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: تحلیل نشانه شناختی برنامه صفحه دو تلویزیون بی بی سی فارسی در انتخابات اسفند 94

دانشجو: سیدرضا صانعی

رشته:  ارتباطات  گرایش:  تحقیق

استاد راهنما : دکتر محمدعلی هرمزی زاده

استاد مشاور: دکتر محسن شاکری نژاد

استادان داور: دکتر سعید سرابی-  خانم دکتر مهرزاد بهمنی

مدیرجلسه : دکتر سید محمد مهدی موسوی مهر

روز چهارشنبه 6/2/96 ساعت 13:30

مکان : نمایش یک کتابخانه

مدیریت تحصیلات تکمیلی در خبری اعلام کرد؛ دانشگاه صداوسیما به منظور یکسان سازی شیوه نگارش و انتشار پایان نامه ها، بر مبنای بخشنامه وزارت علوم عمل خواهد کرد.
بخشی از آثار تولید تلویزیونی دانشجویان دانشکده تولید رادیو و تلویزیون دانشگاه صدا و سیما به صورت کلیپی کوتاه تهیه شد.
سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی نخستین دوره جشنواره ملی و بین المللی نماهنگ برگزار می کند.
بر اساس اعلام معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، تسهیلات رفاهی- دانشجویی دانشجویان روزانه این دانشگاه به شرح ذیل است.
داوطلبان آزمون سراسری سال 1397 و علاقمندان به ادامه تحصیل در دانشگاه صدا و سیما از طریق لینک زیر می توانند با دانشکده ها و فعالیت های علمی، آموزشی و مهارتی این ...