تعداد بازدید : 477 - تاریخ خبر : 1396/02/04 - 12:22
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: سیدرضا صانعی
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: سیدرضا صانعی رشته: ارتباطات گرایش: تحقیق

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: تحلیل نشانه شناختی برنامه صفحه دو تلویزیون بی بی سی فارسی در انتخابات اسفند 94

دانشجو: سیدرضا صانعی

رشته:  ارتباطات  گرایش:  تحقیق

استاد راهنما : دکتر محمدعلی هرمزی زاده

استاد مشاور: دکتر محسن شاکری نژاد

استادان داور: دکتر سعید سرابی-  خانم دکتر مهرزاد بهمنی

مدیرجلسه : دکتر سید محمد مهدی موسوی مهر

روز چهارشنبه 6/2/96 ساعت 13:30

مکان : نمایش یک کتابخانه

جلسه دیدار دانشجویی درباره تبیین ضرورت و ویژگی‌های "نظام امتیازبندی دانش‌آموختگان" برای جذب در سازمان صدا و سیما
دانشگاه صدا و سیما در پژوهش و بهره‌برداری از گنجینه‌های تصویری رسانه ملی با اداره‌کل آرشیو و شبکه‌های سیما همکاری خواهد کرد‌.
دانشگاه صدا و سیما متناسب با نیازهای سازمان برای شناسایی و پذیرش بهترین‌ داوطلبان ادامه تحصیل با دقت ویژه و حساسیت بیشتری عمل خواهد کرد.
نصب لینک وایرلس و تجهیزات سرویس های اینترنتی خوابگاه های دانشگاه صدا و سیما آغاز شد.
به اطلاع آن دسته از داوطلبان آزمون تحصیلات تکمیلی 1396 که در سیستم جامع دانشگاهی گلستان ثبت نام نموده اند، اما از طرف سازمان سنجش به عنوان معرفی‌شدگان چندبرابر ...