تعداد بازدید : 1806 - تاریخ خبر : دوشنبه 4 اردیبهشت 1396 - 12:20
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: محمدجواد طالبی
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: محمدجواد طالبی رشته: روزنامه نگاری

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: تحلیل گفتمان تبلیغات رسانه‌ای داعش

دانشجو: محمدجواد طالبی

رشته:  روزنامه نگاری

استاد راهنما : دکتر سید بشیر حسینی

استاد مشاور: دکتر داود نعمتی انارکی

استادان داور: دکتر پیمان جبلی- دکترحسن عابدینی

مدیرجلسه : دکتر ابراهیم فتحی

روز دو شنبه 4/2/96 ساعت 11:30 صبح

مکان : اتاق 05

مدیر علمی و دانشگاهی سی‌وششمین جشنواره جهانی فیلم فجر از حضور دو استاد مطالعات فیلم جهان در جشنواره جهانی فیلم فجر خبر داد.
مدرس بین المللی علم تدوین، رمز موفقیت تدوینگران سینما و تلویزیون را برخورداری از سه عامل دانش تئوریک، تجربه مفید و نگاه پویا و درونی توصیف کرد.
پرپینانی، تدوینگر نامی جهان با حضور در دانشگاه صدا و سیما از هنر تدوین و تجربیات خود در قالب کارگاهی آموزشی برای استادان و دانشجویان خواهد گفت.
تصویربردار و مستندساز فرانسوی گفت: با آنکه سالها در بسیاری از کشورهای جهان فیلمبرداری کرده و در بسیاری از دانشگاه ها تدریس کرده ام اما هنوز خود را با افتخار دان...
کارگاه آموزشی «فیلیپ راس» تصویربردار مستند «اقیانوس» و سریال تلویزیونی « کاملوت» در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.