تاریخ خبر:‌دوشنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ - بازدید:‌۲۴۸۷
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: محمدجواد طالبی
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: محمدجواد طالبی رشته: روزنامه نگاری

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: تحلیل گفتمان تبلیغات رسانه‌ای داعش

دانشجو: محمدجواد طالبی

رشته:  روزنامه نگاری

استاد راهنما : دکتر سید بشیر حسینی

استاد مشاور: دکتر داود نعمتی انارکی

استادان داور: دکتر پیمان جبلی- دکترحسن عابدینی

مدیرجلسه : دکتر ابراهیم فتحی

روز دو شنبه 4/2/96 ساعت 11:30 صبح

مکان : اتاق 05

مرکز کارآفرینی، رشد و نوآوری دانشگاه به منظور آشنایی و ارتباط موثر دانشجویان با محیط های کسب و کار نوپا و موفق ملی  تور آشنایی با مجموعه ابرآروان را برگزار نمو...
مدیریت کارآفرینی دانشگاه با برگزاری تور بازدید از شرکت سینما تیکت، گامی‌برای آشنایی استادان و دانشجویان با کسب و کارهای سینما و رسانه برداشت.
دانشگاه صدا و سیما در دانشگاه کربلا مدیریت نشست ظرفیت های اربعین را برعهده خواهد داشت.
رئیس دانشگاه صدا و سیما گفت: داشتن شبکه یکی از اهداف تشکیل مباحث علمی است و در حاشیه همایش بین المللی جایزه المصطفی شبکه سازی انجام می‌شود.
جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)