تعداد بازدید : 474 - تاریخ خبر : 1396/02/04 - 12:20
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: محمدجواد طالبی
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: محمدجواد طالبی رشته: روزنامه نگاری

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: تحلیل گفتمان تبلیغات رسانه‌ای داعش

دانشجو: محمدجواد طالبی

رشته:  روزنامه نگاری

استاد راهنما : دکتر سید بشیر حسینی

استاد مشاور: دکتر داود نعمتی انارکی

استادان داور: دکتر پیمان جبلی- دکترحسن عابدینی

مدیرجلسه : دکتر ابراهیم فتحی

روز دو شنبه 4/2/96 ساعت 11:30 صبح

مکان : اتاق 05

جلسه دیدار دانشجویی درباره تبیین ضرورت و ویژگی‌های "نظام امتیازبندی دانش‌آموختگان" برای جذب در سازمان صدا و سیما
دانشگاه صدا و سیما در پژوهش و بهره‌برداری از گنجینه‌های تصویری رسانه ملی با اداره‌کل آرشیو و شبکه‌های سیما همکاری خواهد کرد‌.
دانشگاه صدا و سیما متناسب با نیازهای سازمان برای شناسایی و پذیرش بهترین‌ داوطلبان ادامه تحصیل با دقت ویژه و حساسیت بیشتری عمل خواهد کرد.
نصب لینک وایرلس و تجهیزات سرویس های اینترنتی خوابگاه های دانشگاه صدا و سیما آغاز شد.
به اطلاع آن دسته از داوطلبان آزمون تحصیلات تکمیلی 1396 که در سیستم جامع دانشگاهی گلستان ثبت نام نموده اند، اما از طرف سازمان سنجش به عنوان معرفی‌شدگان چندبرابر ...