تعداد بازدید : 311 - تاریخ خبر : 1396/02/03 - 09:43
نخستین روز برنامه های دانشگاه صدا و سیما در جشنواره جهانی فیلم فجر

در نخستین روز از اجرای برنامه های دانشگاه صدا و سیما در جشنواره جهانی فیلم فجر، جلسه سخنرانی و میزگرد تخصصی با حضور آقای کاتسومی یانا گیجیما، فیلمبردار برجسته ژاپنی در سالن ورکشاپ دانشگاه صدا و سیما برگزار شد. یاناگیجیما متولد سال 1950 میلادی است و تا کنون در  60 فیلم سینمایی، فیلم برداری کرده یا مدیر فیلمبرداران بوده است. او در جمع استادان و دانشجویان دانشکده تولید تلویزیونی دانشگاه صدا و سیما گفت: من برای نخستین بار به ایران آمده ام و باید بگویم مهربانی از صفات بارز ایرانیان است. کاتسومی با تعریف از زحمات مرحوم عباس کیارستمی برای معرفی سینما و فرهنگ ایران در ژاپن افزود: سینمای ایران در ژاپن جایگاه خوبی پیدا کرده است. وی گفت: در صنعت سینما و انیمیشن ژاپن، دانشجویان نقش فعال دارند و کارهای خوبی انجام می دهند. یانا گیجیما که تاکنون دو بار به خاطر فیلمبرداری های خوبش برنده جایزه آکادمی ژاپن شده است گفت: در ژاپن سالانه 800 فیلم ساخته و حدود 400 فیلم هم از خارج وارد می شوند. در این مراسم  دکتر اسفندیاری رییس دانشگاه صدا و سیما و مدیر کمیته علمی آموزشی جشنواره جهانی فیلم فجر از آقای کاتسومی یانا گیجیما تصویر بردار برجسته ژاپنی و خانم شهره گلپریان، تهیه کننده، مترجم و مشاور پروژه های مشترک سینمایی ایران و ژاپن قدردانی کرد.
دکتر اسفندیاری افزود: به رغم تبلیغات سوء رسانه های غربی و برخی فضاسازی های مسموم علیه هرگونه همکاری با نهادهای فرهنگی و هنری جمهوری اسلامی، خانم گلپریان موفق شده اند طی سه دهه گذشته به معرفی ارزش ها و زیبایی های فرهنگ، هنر و تمدن ایران در ژاپن بپردازند. فیلمبردار برجسته ژاپنی و گروه همراهانش از استدیوهای تلویزیونی و رادیویی، کارگاه ها و ظرفیت های فراوان فنی و هنری، علمی، آموزشی و پژوهشی دانشگاه صدا و سیما دیدن کردند.

جلسه دیدار دانشجویی درباره تبیین ضرورت و ویژگی‌های "نظام امتیازبندی دانش‌آموختگان" برای جذب در سازمان صدا و سیما
دانشگاه صدا و سیما در پژوهش و بهره‌برداری از گنجینه‌های تصویری رسانه ملی با اداره‌کل آرشیو و شبکه‌های سیما همکاری خواهد کرد‌.
دانشگاه صدا و سیما متناسب با نیازهای سازمان برای شناسایی و پذیرش بهترین‌ داوطلبان ادامه تحصیل با دقت ویژه و حساسیت بیشتری عمل خواهد کرد.
نصب لینک وایرلس و تجهیزات سرویس های اینترنتی خوابگاه های دانشگاه صدا و سیما آغاز شد.
به اطلاع آن دسته از داوطلبان آزمون تحصیلات تکمیلی 1396 که در سیستم جامع دانشگاهی گلستان ثبت نام نموده اند، اما از طرف سازمان سنجش به عنوان معرفی‌شدگان چندبرابر ...