تعداد بازدید : 876 - تاریخ خبر : یکشنبه 3 اردیبهشت 1396 - 09:43
نخستین روز برنامه های دانشگاه صدا و سیما در جشنواره جهانی فیلم فجر

در نخستین روز از اجرای برنامه های دانشگاه صدا و سیما در جشنواره جهانی فیلم فجر، جلسه سخنرانی و میزگرد تخصصی با حضور آقای کاتسومی یانا گیجیما، فیلمبردار برجسته ژاپنی در سالن ورکشاپ دانشگاه صدا و سیما برگزار شد. یاناگیجیما متولد سال 1950 میلادی است و تا کنون در  60 فیلم سینمایی، فیلم برداری کرده یا مدیر فیلمبرداران بوده است. او در جمع استادان و دانشجویان دانشکده تولید تلویزیونی دانشگاه صدا و سیما گفت: من برای نخستین بار به ایران آمده ام و باید بگویم مهربانی از صفات بارز ایرانیان است. کاتسومی با تعریف از زحمات مرحوم عباس کیارستمی برای معرفی سینما و فرهنگ ایران در ژاپن افزود: سینمای ایران در ژاپن جایگاه خوبی پیدا کرده است. وی گفت: در صنعت سینما و انیمیشن ژاپن، دانشجویان نقش فعال دارند و کارهای خوبی انجام می دهند. یانا گیجیما که تاکنون دو بار به خاطر فیلمبرداری های خوبش برنده جایزه آکادمی ژاپن شده است گفت: در ژاپن سالانه 800 فیلم ساخته و حدود 400 فیلم هم از خارج وارد می شوند. در این مراسم  دکتر اسفندیاری رییس دانشگاه صدا و سیما و مدیر کمیته علمی آموزشی جشنواره جهانی فیلم فجر از آقای کاتسومی یانا گیجیما تصویر بردار برجسته ژاپنی و خانم شهره گلپریان، تهیه کننده، مترجم و مشاور پروژه های مشترک سینمایی ایران و ژاپن قدردانی کرد.
دکتر اسفندیاری افزود: به رغم تبلیغات سوء رسانه های غربی و برخی فضاسازی های مسموم علیه هرگونه همکاری با نهادهای فرهنگی و هنری جمهوری اسلامی، خانم گلپریان موفق شده اند طی سه دهه گذشته به معرفی ارزش ها و زیبایی های فرهنگ، هنر و تمدن ایران در ژاپن بپردازند. فیلمبردار برجسته ژاپنی و گروه همراهانش از استدیوهای تلویزیونی و رادیویی، کارگاه ها و ظرفیت های فراوان فنی و هنری، علمی، آموزشی و پژوهشی دانشگاه صدا و سیما دیدن کردند.

بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.
روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما در خصوص انتشار اظهاراتی غیر دقیق با موضوع استخدام دانش‌آموختگان این دانشگاه اطلاعیه ای به این شرح صادر کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما به مناسبت بازگشت همه رشته‌های این دانشگاه به دفترچه آزمون کارشناسی ارشد توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پیامی به شرح ذیل صادر کرد.
کلیه رشته های دانشگاه صدا و سیما به دفترچه انتخاب رشته سازمان سنجش آموزش کشور بازگشت.