تاریخ خبر:‌شنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ - بازدید:‌۱۴۳۳
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: سوران اسدی
جلسه دفاع از پایان نامه جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: سوران اسدی رشته: روزنامه نگاری

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: تحلیل گفتمان تبلیغات رسانه‌ای داعش

دانشجو: سوران اسدی

رشته:  روزنامه نگاری

استاد راهنما : دکتر اردشیرزابلی زاده

استاد مشاور: دکتر سید بشیر حسینی

استادان داور: دکتر رضا واعظی- دکترمحسن شاکری نژاد

مدیرجلسه : دکتر سعید سرابی

روزیک شنبه 3/2/96 ساعت 10 صبح

مکان : نمایش یک کتابخانه

مرکز کارآفرینی، رشد و نوآوری دانشگاه به منظور آشنایی و ارتباط موثر دانشجویان با محیط های کسب و کار نوپا و موفق ملی  تور آشنایی با مجموعه ابرآروان را برگزار نمو...
مدیریت کارآفرینی دانشگاه با برگزاری تور بازدید از شرکت سینما تیکت، گامی‌برای آشنایی استادان و دانشجویان با کسب و کارهای سینما و رسانه برداشت.
دانشگاه صدا و سیما در دانشگاه کربلا مدیریت نشست ظرفیت های اربعین را برعهده خواهد داشت.
رئیس دانشگاه صدا و سیما گفت: داشتن شبکه یکی از اهداف تشکیل مباحث علمی است و در حاشیه همایش بین المللی جایزه المصطفی شبکه سازی انجام می‌شود.
جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)