تعداد بازدید : 821 - تاریخ خبر : شنبه 2 اردیبهشت 1396 - 03:05
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: سوران اسدی
جلسه دفاع از پایان نامه جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: سوران اسدی رشته: روزنامه نگاری

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: تحلیل گفتمان تبلیغات رسانه‌ای داعش

دانشجو: سوران اسدی

رشته:  روزنامه نگاری

استاد راهنما : دکتر اردشیرزابلی زاده

استاد مشاور: دکتر سید بشیر حسینی

استادان داور: دکتر رضا واعظی- دکترمحسن شاکری نژاد

مدیرجلسه : دکتر سعید سرابی

روزیک شنبه 3/2/96 ساعت 10 صبح

مکان : نمایش یک کتابخانه

بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.
روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما در خصوص انتشار اظهاراتی غیر دقیق با موضوع استخدام دانش‌آموختگان این دانشگاه اطلاعیه ای به این شرح صادر کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما به مناسبت بازگشت همه رشته‌های این دانشگاه به دفترچه آزمون کارشناسی ارشد توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پیامی به شرح ذیل صادر کرد.
کلیه رشته های دانشگاه صدا و سیما به دفترچه انتخاب رشته سازمان سنجش آموزش کشور بازگشت.