تعداد بازدید : 710 - تاریخ خبر : شنبه 2 اردیبهشت 1396 - 01:54
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: حمیدرضا تینای تهرانی
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: حمیدرضا تینای تهرانی رشته: روزنامه نگاری

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: مقایسه ساختار بخش‌های خبری مشروح در رسانه‌های بین‌المللی با خبر 21 شبکه یک جمهوری اسلامی ایران

دانشجو: حمیدرضا تینای تهرانی

رشته:  روزنامه نگاری

استاد راهنما : دکتر حسین رضی

استاد مشاور: دکتر اردشیر زابلی زاده

استادان داور: دکتر جهاندار امیری- دکترفاطمه عظیمی فرد

مدیرجلسه : دکتر محسن شاکری نژاد

روزیک شنبه 3/2/96 ساعت 16

مکان : نمایش یک کتابخانه

بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.
روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما در خصوص انتشار اظهاراتی غیر دقیق با موضوع استخدام دانش‌آموختگان این دانشگاه اطلاعیه ای به این شرح صادر کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما به مناسبت بازگشت همه رشته‌های این دانشگاه به دفترچه آزمون کارشناسی ارشد توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پیامی به شرح ذیل صادر کرد.
کلیه رشته های دانشگاه صدا و سیما به دفترچه انتخاب رشته سازمان سنجش آموزش کشور بازگشت.