تعداد بازدید : 347 - تاریخ خبر : 1396/02/02 - 01:54
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: حمیدرضا تینای تهرانی
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: حمیدرضا تینای تهرانی رشته: روزنامه نگاری

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: مقایسه ساختار بخش‌های خبری مشروح در رسانه‌های بین‌المللی با خبر 21 شبکه یک جمهوری اسلامی ایران

دانشجو: حمیدرضا تینای تهرانی

رشته:  روزنامه نگاری

استاد راهنما : دکتر حسین رضی

استاد مشاور: دکتر اردشیر زابلی زاده

استادان داور: دکتر جهاندار امیری- دکترفاطمه عظیمی فرد

مدیرجلسه : دکتر محسن شاکری نژاد

روزیک شنبه 3/2/96 ساعت 16

مکان : نمایش یک کتابخانه

جلسه دیدار دانشجویی درباره تبیین ضرورت و ویژگی‌های "نظام امتیازبندی دانش‌آموختگان" برای جذب در سازمان صدا و سیما
دانشگاه صدا و سیما در پژوهش و بهره‌برداری از گنجینه‌های تصویری رسانه ملی با اداره‌کل آرشیو و شبکه‌های سیما همکاری خواهد کرد‌.
دانشگاه صدا و سیما متناسب با نیازهای سازمان برای شناسایی و پذیرش بهترین‌ داوطلبان ادامه تحصیل با دقت ویژه و حساسیت بیشتری عمل خواهد کرد.
نصب لینک وایرلس و تجهیزات سرویس های اینترنتی خوابگاه های دانشگاه صدا و سیما آغاز شد.
به اطلاع آن دسته از داوطلبان آزمون تحصیلات تکمیلی 1396 که در سیستم جامع دانشگاهی گلستان ثبت نام نموده اند، اما از طرف سازمان سنجش به عنوان معرفی‌شدگان چندبرابر ...